< Böngészés > Főoldal / Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: A körmendi rendőrkapitány fiát vehették őrizetbe az eltitkolt akcióban

| Mobile | RSS

A körmendi rendőrkapitány fiát vehették őrizetbe az eltitkolt akcióban

2017. szeptember 18. | hozzászólás | Közélet, Rendőrségi hírek

A körmendi rendőrkapitány fiát vehették őrizetbe az eltitkolt akcióban

Különös rendőrségi akció zajlott múlt hét csütörtökön Szombathelyen. Arendőrök lezárták a szombathelyi Szűrcsapó utca egy részét, számtalan rendőrautó, és legalább két tucat rendőr érkezett a helyszínre, akik nem Vas megyei rendőrök voltak.
Nem árulják el a rendőrök, hogy miért akcióztak Szombathelyen
Nem árulják el a rendőrök, hogy miért akcióztak Szombathelyen
Két tucat, nem helyi rendőr zárt le egy utcát csütörtökön, majd őrizetbe vett három embert.

Tovább

Ennél még meglepőbb volt, hogy ez a rengeteg rendőr mindössze három ember, köztük egy fiatal férfi és nő – őrizetbe vételéhez kellett. Az akció egy presszó mellett zajlott le. A rendőrök átkutattak és lefoglaltak egy Mercedest is. Ami még különösebbé tette az akciót, hogy az ORFK lényegében semmit nem árult el az ügyről azóta sem, így azt sem, hogy kit vagy kiket vettek őrizetbe.

Fotó: Soós Lajos
Az Index információja szerint az őrizetbe vett férfi B. Bence, aki a körmendi rendőrkapitány, Koncz Gabriella alezredes fia. Ezen kívül B. Bence barátnőjét is őrizetbe vették. Úgy tudjuk, drogügylet áll az elfogásuk hátterében.
Lapunkhoz hasonlóan a Nyugat.hu is úgy értesült, hogy B. Bencét fogták el csütörtökön.
Többször kerestük a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, de titkolóznak. Legutóbbi megkeresésünkre, amikor rákérdeztünk, hogy valóban B. Bencét, a körmendi kapitány fiát fogták-e el, ezt válaszolta az ORFK: “A hatóságunkhoz érkezett megkeresésére válaszul tájékoztatjuk, hogy az Ön által kért adatok az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény hatálya alá tartoznak, ezért arra nem áll módunkban válaszolni.”
Koncz Gabriella 2016 júliusától vezeti a körmendi rendőrkapitányságot, miután az előző rendőrfőnököt kirúgták. B. Bence egy autókölcsönző cég tulajdonosa.

forrás:index.hu

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |