< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Elképesztő: Egy zsemle és pár szem keksz volt a reggeli a debreceni kórházban))) Increíble: un bollo y un par de galletas saladas fueron servidos en el hospital en Debrecen

| Mobile | RSS

Elképesztő: Egy zsemle és pár szem keksz volt a reggeli a debreceni kórházban))) Increíble: un bollo y un par de galletas saladas fueron servidos en el hospital en Debrecen

2017. szeptember 24. | hozzászólás | Közélet

Elképesztő: Egy zsemle és pár szem keksz volt a reggeli a debreceni kórházban

Mindössze egy zsemlét, és pár darab kekszet kapott reggelire egy kismama a debreceni szülészeten – erről Bangóné Borbély Ildikó számolt be. A képviselő azt mondta, hogy örülne, ha Novák Katalin államtitkár személyesen tájékozódna a helyzetről. További részletek a videóban.

Családbaráttá alakítaná a szülészeteket a kormány. Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár azt mondta: nem új osztályok kialakítását tervezik, hanem a meglevőket akarják átalakítani.

Negatív tapasztalatai vannak az egyik szülészettel kapcsolatban az MSZP képviselőjének. Bangóné Borbély Ildikó a napokban többször járt a debreceni szülészeti klinikán. Ő azt mondta, hogy megdöbbenve látta, hogy mit kaptak az édesanyák egyik nap reggelire.

Az ATV Híradó a klinikán ugyan nem forgathatott, de az ide látogatók közül, akiket megállítottak, mindenki hozott ennivalót, még akkor is, ha akihez megy, egyébként nem válogatós.

Az MSZP azt szeretné a történtek után, hogy a családügyi államtitkár menjen el a kórházba, hogy lássa, mit is adnak enni a kismamáknak.

fecsego.eu/atv.hu

Increíble: un bollo y un par de galletas saladas fueron servidos en el hospital en Debrecen

Sólo un bollo y unas pocas galletas para el desayuno fue dado a un niño en la maternidad de Debrecen – esto fue reportado por Ildikó Borbély Bangóné. El representante dijo que estaría encantado si Katalin Novák, secretario de Estado, conociera personalmente la situación. Más detalles en el video.

Familia-amistoso daría forma a la obstetricia del gobierno. Katalin Novák, subsecretaria del Ministerio de la Familia y la Juventud, dijo que no están planeando nuevas clases pero quieren transformar las existentes.

Tiene experiencias negativas con MSZP para una de las obstetras. Ildikó Borbély Bangóné visitó la Clínica de Obstetricia en Debrecen varias veces al día. Dijo que se sorprendió al ver lo que las madres habían recibido un día para el desayuno.

El quiosco de ATV no podría haber sido expulsado de la clínica, pero los visitantes que fueron detenidos por cada uno de ellos trajeron comida, incluso si alguien más no era exigente.

El MSZP quiere que el secretario de familia vaya al hospital después de lo que ha pasado para ver lo que están dando a las madres.

fecsego.eu/atv.hu

 

Leave a Reply 113 megnézve, 1 alkalommal mai nap |