< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Nav / Blog article: Csongrád megye NAV megalázásom története, avagy dr. Makó András s bandája mondjanak le

| Mobile | RSS

Csongrád megye NAV megalázásom története, avagy dr. Makó András s bandája mondjanak le

Csongrád megye: – NAV megalázásom története, avagy dr. Makó András s bandája mondjanak le

A NAV-ot azért hozták létre, hogy az adócsalók ellen tisztességes eljárás mellett, az állampolgárok érdekeit, illetve a kormány gazdasági, politikai, társadalmi, nemzetbiztonsági feladatinak biztonságához hozzájáruljanak!- s nem a bejelentőt kell lealázni, megalázni…stb

A NAV -ot nem lehet kisajátítani egyes emberek kénye-kedve szerint. A NAV-ra is érvényesek a jogszabályok! Azért vannak e-jogszabályok, hogy azt betartsák s biztosítsák az ország gazdasági, politikai érdekeit s kiemelten az emberek védelmét, biztonságát. Nem véletlen, hogy az oknyomozó újságírókat támadják különböző politikai-gazdasági szinteken.
Mi több milliárddal hozzájárultunk – újságírók- hazánk gazdasági fejlődéséhez. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök Úr nem győzi hagsulyozni különböző médiáknál!!

Azt tapasztalom, gyakorlatban a szegedi NAV -nál, hogy rendszeresen visszaélnek a jogszabály adta lehetőségeikkel.
Az felháborító, hogy egy-két jogi paragrafus lehetőséget ád ezeknek az előadóknak.

A NAV-nál nem lehet megkülönböztetni egyes állampolgárokat,a faji, vallási, származási, bőrszín miatt. A törvény előtt mindenki egyenlő, s vannak neki jogai, s természetesen kötelességeik is. – állítólag.

Ezeket az anomáliákat be kell tartani. A barátoknak, ismerősökkel pedig tudatni kell, a törvény mindenkire vonatkozik a világon!
Azt is közölni kell, a törvény betűi mindenkire érvényesek ezért kedves barátom, szomszédom, ismerősöm , családtagjaim tartsátok be a törvényeket!!

Tegnap felhívtam a NAV operatív osztályvezetőjét s számon kértem a lealázó “vizsgálat eredményét”, aki a hazugságok mély börtönéből kiabált…nem akarta megérteni a számlák hiányát, mint tudjátok az áfás számla azért kell, hogy leírjátok az adótokból. Az igazgató helyettes már nem mert a telefonhoz jönni…

A NAV – szegedi- felső-vezetőségét azonnali hatállyal váltsák le!! Nem az ország gazdasági érdekeit, hanem egyes személyek,  csoportok érdekeit képviselik!

Képzeljétek el kedves olvasóim dr. Makó András NAV igazgatója ezzel a mondattal zárta a levelét:

Megköszönve megtisztelő bizalmát, mellyel a Nemzeti Adó-és Vámhivatalhoz fordult, kérem tájékoztatásom szíves elfogadását

Ehhez aztán pofa kellett.

Makó Úr!

Inkább egy objektív, tisztességes vizsgálatot folytattak volna le s nem az állampolgárt kellene le-meg aláznia. Parancsot teljesít!

Mielőtt kiadta ezt a “kommunikét ellenőriznie kellett volna a “a “nemlétező vizsgálatot”!! Ha én lennék az igazgató folyamatosan érdeklődnék egyes – szúrópróbaként- vizsgálati részeredményekről, és a vizsgálat tisztességéről, független a politikai beosztástól. (szubjektív vélemény szerkesztő)

Éltem -e törvényi lehetőséggel és nyilvánossá teszem a szándékos hibák tárházát a NAV részéről, valamint kinek, kiknek, mely személyeknek, csoportoknak…stb. az érdekeit képviseli(k) a NAV “bizonyítási eljárásában megteremtett hibákkal”!!

NAV
Csongrád megye
Szeged
Bocskai utca

Felháborító az Önök habitusa. A félrebeszélés mesteri fokán vannak! Ez a NAV-ra nézve lealacsonyító!

Önök által hozott „vizsgálat” a kéményben volt helyezve!

Nem vették figyelembe a bizonyítékokat! Elferdítették és sutniba dobták egy időre, mintha dolgoznának, Ezt a szégyenteljes magatartást csak Önöknél lehet érezni.

Kérek egy személyes meghallgatást másodszorra, mert az első ilyen jellegű kérésemet elutasították.

A leírt s átadott bizonyítékok megint eltűntek? – vagy nem került a „vizsgálat” középpontjába!

Még egy adalék:

Azt már tapasztaltam, hogy Csongrád megyei NAV- nál a www.fecsego.eu nemzetközi hírportálnak s nekem, mint főszerkesztőnek nem lehet igazam. Ezzel is az oknyomozó munkámat gátolják, pedig én a kormány programot hajtom végre.

Amit szándékosan nem vettek figyelembe egy kis ízelítő:

Az előleget- Török József által kiállított előlegszámlát nem lehet áfás számlára írni, mivel az egy speciális számla teljesen más adatokkal, s feltételekkel rendelkezik. Ezt a számlát megelőzi a szerződéskötés, az előleg hány %-a lehet az összegnek. (a mi esetünkben ilyen megállapodás nem volt)

2004, májusban életbelépő számlázást érintő jogszabályok óta az előleg számla, mint olyan megszült!!! Ma már csak fogalomként használatos kifejezés.

– Az előleg számlán egy speciális tétel (előleg ) vehető fel, és a megjegyzésben meg kell adni, hogy milyen termékre/szolgáltatásra vonatkozik az előleg,, ám ezt kizárólag csak speciális s forgalomba lévő bizonylattal lehet érvényesíteni.

– Az előleg számlán szereplő teljesítés dátuma, csak az a dátum lehet, amikor a kapott előleg a bankszámlánkra megérkezet, vagy készpénzt átvettünk…

– Előleget akkor kell számlázni, ha az adott értékesítési folyamatban a teljesítés nem valósult meg, de a vevő pénzügyileg rendezi.
Az előleg számlát – még a 2014 év előtt- általában építőiparban használatos, amikor bizonyos készültségi fokhoz kötik az előleg számla kibocsátását.

-Török József mutassa be azokat a szerződéseket, amit kötött az autófényezővel s a karosszéria lakatossal. Ezekről engem nem tájékoztatott!!! Ez is azt mutatja hogy az adócsalás fennáll

Önöknek az átadott bizonyítékokban ezt már leírtam. (Keressék meg!) A munkadíj áfával együtt 300 ezer Ft- volt!!! Békéscsabára 10. ezer FT ért vitt fel, amiről a mai napig sem adott számlát…ez is adócsalás .

Az általam írt cikkekben, amit eljuttattam Önöknek csak el kellett volna olvasni, vagy nem engedték???

Továbbiakban a NAV „vizsgálói” nem vették figyelembe, kértem a számlákat – áfás- az autómhoz vásárolt alkatrészekről, a szerelésről, a munkadíjról az autófényezőtől, a karosszéria szerelőtől s hogy mutassa be, Török József- illetve csatolja be az általuk adott számlákat, munkadíjakat s a felhasznált anyagokról beszerzett alkatrészekről. Ezekről a számlákat kérem, s tételesen számoljon el s igazolja a felhasználás tényét!!!

Teljes körű vagyon vizsgálatot kérnék Török József Sándorfalvi autószerelőtől.

– Miből építette a közel 30 milliós házát (10 éve)

– Miből fizette vissza a svájci hiteleket, ami évenként emelkedett kamatokat jelentett (az anyósa házában szerelt, minden engedélyek nélkül 25 évig, a nejének hol volt, hol nem volt munkahelye két gyereket nevelt a jövedelme 120 ezer Ft- volt havonta… na kezdjetek el számolni!

– Miből vásárolta az 5 milliós Sándorfalvi ingatlant,- Alkotmány utca- ahol műhelyet épített fel

– A műhely építése 3.5 millió volt

– Mennyi s mióta kér bérleti díjat Török József az Alkotmány utcai ingatlanán lévő működő női-férfi fodrász (50 e Ft/hó) Az ingatlant a fodrászüzlettel együtt vette meg!

– Mikor vette a pénztárgépet,

– Mikor ütötte be az első munkadíjat, mennyi forgalmat bonyolít le a műhely napi szinten? 8-10 autó látható naponta belső információ)

– Mikor írta alá az első áfás számlát

– Mikor írt az első nyugtatömbbe munkadíjat

– Mikor vásárolta az adózáshoz szükséges számlákat?

A többit csak személyesen, s szembesítsenek Török Józseffel. Nem először kérem a „vizsgálatuk” alatt. Ám ez a mai napig nem történt meg

Belső információink alapján nem is volt vizsgálat, hisz parancsot kaptak a likvidálásomra, az ellehetetlenítésemre, a megalázásomra!!!

Ez már nem az első törvénysértés Önök részéről. De én komolyan veszem a hivatásomat s az igazság felderítésére tetem fogadalmat!!!!

Hamarosan küldöm a következő adócsalással kapcsolatos bejelentésemet, amit párhuzamosan küldöm az adóügyi államtitkárság felé is s még egy hivatalnak

Kérek Önök ellen egy szakmai teljes körű belső vizsgálatot, pártatlan s objektív lehetőséggel

Tisztelettel
Oláh István László
főszerkesztő

Leave a Reply 409 megnézve, 3 alkalommal mai nap |