< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Fejek fognak porba hullani….

| Mobile | RSS

Fejek fognak porba hullani….

 

Fejek fognak porba hullani….

A Fidesz hatalomba maradásának egyik feltétele – a nép számára- át kell alakítani a központi valamint a lokális hatalmat. Illetve erősíteni kell a bizalmat a népi sátortáborban. Most a Sorosozás, a migráció folyamatos veszélyi reklámjai félelemben tarthatják egyben a fideszes tábort is.

A figyelemkeltés, a félelem diffúziója elnyomja a figyelmet a társadalmi-politikai veszélyekről, illetőleg a politikusaink visszaéléseiről. Egyes emberek, vállalkozók, politikusok, falusi polgármesterek, baráti körök félelmetes gyarapodása, a néptörzs félelmét, bizalmatlanságát váltotta ki. Nekik mindent szabad?

Orbán ezt látja, ám mostanáig olyan szintre érkezett el, amiből nincs visszaút! A hatalom megtartásáért foggal-körömmel ragaszkodik, talán az életét adná érte! A pénz, a hatalom a gazdagság elveszi az ember(ek) eszét.

Míg nálunk lenézik, kihasználják a magyar családokat, a magyar munkaerőt, feléledt a rabszolgaság, – lassan ám biztosan menetel- munkahelyeket nem teremtenek, inkább ételt osztanak a Blahán, míg Kiss-Rigó püspök dőzsöl az egyház pénzén, a magyar munkaerőnek nincs helye az országban…

Láss csodát, jönnek százezreivel az ukránok…azok nem migránsok?

Nem kell félni tőlük? Nem lesz teher a szociális hálónak, az egészségügynek, az oktatásnak, nem hat ki az élelmiszer árak emelkedésére. Erről jut eszembe, az élelmiszer árakat mesterségesen tartják az ózon rétegben….

A glóbuszon elhatalmasodott a vagyonosodás minden áron effektusa. Az emberi élet egy dollárt ér egy hónapra! Lásd Ázsia, Dél-Amerika, India

Fidesz hatalomban maradásának egyik kiemelt állomása, ha a jelenlegi megyei vezetőket, kormánymegbízottak, NAV igazgatók, főkapitányok, katasztrófavédelem igazgatói, hivatalvezetőket egyszerűen taccsra kell tenni.

E -levitézlett seggnyalóknak nincs helye az új kormány asztalánál. Azonban nem az érdemei mellett kell nyugdíjazni őket, hanem felelősségre vonni, s a népnek átadni…

A választók ezt AKARJÁK!

Lázár Jánosnak az új Fideszes kormányban már nincs helye, a népszerűsége csökkent, Viktor, ne a felmérések alapján dönts, hanem járd „álruhában” az országot s ereszkedj le a nép közé, igyál-, beszélgess velük, legyél kíváncsi a problémájukra! Mennie kell a helikopteres Rogánnak is.

Viktor!

Gondolkodj el, Pintér Sándor belügyminiszternek sincs már jövője. Levitézlett, elhasználódott. Fiatalíts, formálj… a régiek téged vissza fognak tartani. Ők alkalmatlanok a változásra, – húsz éve bársonyszékben ülnek – nem hiányzik nekik a permanens mozgás…

Tegyél rendet az alkalmatlanok táborában s hallgasd meg a népet, hogy mit akarna, s mit szeretnél te!

Csongrád megyében ne bízzzz!

Ott teljes tisztújításra lesz szükség. Néha még az ellenség is többet jelent, mint a seggnyalók, akik a pénz érdekében mindenre képesek. Na, ezek az emberek élnek vissza a hivatali beosztásukkal, s annak impériumával rád hivatkozva. Tegyél rendet a jogszabályok sűrűjében! A NAV esetében be kell szüntetni azt a két paragrafust, amivel visszaélnek s felhatalmazza a „vizsgálókat” : – ne tegyenek semmi analízist a barátjuk ellen. Az adócsalókat inkább kitüntetik!!!

Meneszteni kell!

A főkapitányt, a NAV igazgatóját, kormánymegbízottat, hivatalvezetőket, főosztályvezetőket – pl.,Kistelek- azonnali hatállyal fegyelmi mellett nyugdíjazni kell, jobbik esetben meneszteni muszáj! Ezek a jómadarak Lázár emberei- alkalmatlanság miatt le kell váltanod miniszterelnök Úr s a szándékos hibákért felelősségre, fegyelmi eljárás alá kell vonni őket!

Ezt várja el Csongrád megye lakossága! Ebben a megyében a szavazók tábora eléri a közel 250 ezer főt.

2017, október 16

Oláh István László

főszerkesztő, tanár MDe/MA/MSc

Leave a Reply 301 megnézve, 1 alkalommal mai nap |