< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: …dr. Orosz Éva – házi orvos- gyávasága, jellemtelensége baksi komment

| Mobile | RSS

…dr. Orosz Éva – házi orvos- gyávasága, jellemtelensége baksi komment

…dr. Orosz Éva – házi orvos- gyávasága, jellemtelensége baksi komment

Egy érdekes, érdeklődő komment érkezett. Moderálást igényelt. Amit leírt a baksi polgár abban igaza volt- van a háziorvosával szemben. Valójában kőkemény véleményét írta meg. Ez pedig szubjektivitást jelent (alkotmányos alapjoga szerkesztő)! A férjéről a „tökösnővérről” a feketemunkásról, aki folyamatosan dolgozik Nagy Sándornál, akinek hol van vállalkozása, hol nincs a nyugdíja érdekében – mostanság-elment dolgozni ám az asztalos tevékenysége sutyiba, így mennek a moziba! Érdekes vélemény.

Orosz Évát – a férjét abszolult nem- a faluban nem ismerjük el.

Vénykiíró, ez megy neki. Egyetlen egyszer sem állt ki a szavazói, a betegei mellett. Abban igaza van a szerkesztő Úrnak, hogy több ezer ember életét védelmezi a segédmunkás Bercsényi mellett, aki mindent „szerel” s többször megjárta a pszichológiát, alkoholelvonót. Súlyos idegbetegséggel százalékolták le, az Alzheimer korról nem is beszélve.

Nemes Nagy Janit nagyon meg kellene büntetni a foglalkoztatása végett…mert emberek életét veszélyezteti. Mért nem megy vissza Sándorfalvára.

Orosz Éva képviselőként sem alkalmas, nem mer szembeszállni a jellemtelen, hazug Búzával a szavazói , betegei mellett!
Orosz Éva sem különb, több ezer ember élete van veszélybe Bercsényi Lajos miatt, akinek a segédmotor jogosítványát lassan húsz éve nem meri,nem vonatja be, mert parancsot teljesít.

A feketemunkási tevékenysége – 25 éve- miatt már rég szabálysértési eljárást többször kellett volna kezdeményezni az önkormányzatnak, Búza gyerek!- De neked adta ki a szerkesztő Úr egészségügyi, személyes adatait (bocsánat szerkesztő Úr a jelzőt Öntől vettem át)

Tisztelt kommentelő.

Több mindenben egyetértek Önnel. Köszönöm, hogy megadta a címét. Természetesen blokkoljuk.

Szerkesztőségünk megtette dr. Oroz Éva orvos,ellen a feljelentést az EMI Egészségügyi Főosztályánál!

Nem jelzett vissza a doktornő írásban a megkeresésünkre, ez is a jellemtelenségét, határozatlanságát, félelmét mutatja…már nem először! Reszket Búza Zsolt uralmától, hogy elveszíti az egyeduralmát orvosi vonalon Bakson!

Ha megindul a vizsgálat s érdemi döntés születik, arról tájékoztatni fogjuk a nemzetközi-hazai olvasóinkat.
X

Leave a Reply 512 megnézve, 1 alkalommal mai nap |