< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Juhász Péter kihívta Fekete-Győr Andrást

| Mobile | RSS

Juhász Péter kihívta Fekete-Győr Andrást

2017. november 3. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Juhász Péter kihívta Fekete-Győr Andrást

„Kérlek üljünk le beszélgetni arról, hogy mi az értelme egymás ellen indulni a választásokon” – kezdi Facebook-bejegyzését az Együtt elnöke.

Mint ismert, kedden mutatta be a Momentum a 106 egyéni jelöltjét. Ekkor derült ki, hogy a párt elnöke Budapest 1-es számú választókerületében indul, ott ahol 2014-ben Rogán Antal nyert egyéniben és indult Schiffer András, Hegedűs Lórántné és Kerék-Bárczy Szabolcs is, jövőre pedig Juhász Péterrel kell megmérkőznie. Fekete-Győr azért indul a belvárosban, mert ott él, ott tanult, több ottani választót személyesen ismer.

A hírre reagált most Juhász Péter, és kérte meg Fekete-Győrt, hogy üljenek le a nyilvánosság előtt és beszéljék meg a kialakult helyzetet. Hiszen meggyőződése szerint „nem lesz kormányváltás, ha olyan emberek egymás ellen indulnak, akik ugyanazért küzdenek. Ez ugyanis a Fidesz kottája, ez a centrális erőtér politikája.” Azt ugyanakkor elfogadhatónak tartja, ha a kormányváltás módjáról máshogy gondolkodnak, viszont erről úgy véli, beszélni kell.

Hangot ad annak az álláspontjának is, hogy a körzet lakosait jobban érdekli az, hogy mit tett értük Fekete-Győr, mint az, hogy tősgyökeres belvárosi. Arra szintén felhívj a figyelmet, hogy „a választások kimentetelét a választási matematika nevű tudományág alapján lehet megbecsülni.” Majd azt üzeni politikustársának, hogy „érdemes számolni vele, ha politikával foglalkozol és nem ezotériával.”

 

fecsego.eu/atv

Leave a Reply 95 megnézve, 1 alkalommal mai nap |