< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Nemzetközi sajtótájékoztató meghívó…Tisztelt Szellemi Honvédők! Kedves Barátaink!

| Mobile | RSS

Nemzetközi sajtótájékoztató meghívó…Tisztelt Szellemi Honvédők! Kedves Barátaink!

2017. november 7. | hozzászólás | Közélet

Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

Civil missziónk töretlen folytatása a 2017. november 16-17-én megtartásra kerülő Civilek a nemzetállamokért – „Lép a nép” szlogenű nemzetközi szimpóziumunk, amelyre Európa számos országából meghívtuk a nemzeti szuverenitás, identitás mellett kiálló polgárokat, szellemi honvédelemre kész civil aktivistákat.
Fővédnök: Kövér László, Magyarország Országgyűlésének elnöke

 

Európában egyedülálló kezdeményezésünk társszervezői a lengyel Gazeta Polska több mint 400 civil klubja, valamint a CET (Civil Együttműködési Tanácskozás) a külhoni magyarokat összetartó, 2011-ben megalakult, több mint 1000 alapítványt és egyesületet magában foglaló ernyőszervezeteink.

 

Kedves Barátaink!

 

A CÖF-CÖKA vallja, hogy a népfelség tisztelete a demokrácia alapja. A politikailag vezérelt ideológiák a pártok béklyójában vergődnek. Szükség van arra, hogy a nemzetek érdekeit közvetlenül polgári erővel, önkéntes közreműködéssel képviseljük, miközben megőrizzük civilizációnkat, országaink függetlenségét és a szubszidiaritás vezető szerepét.

 

Reményeink szerint a szimpózium záró nyilatkozata előre vetíti a 2018 tavaszán megalakuló EUCET (Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozás) megalapítását.

Rövidesen olvashatják elképzelésünket,az öt nyelven kiadott „Civilitika – a népfelség tudománya” könyvet honlapunkon is.

 

  1. november 16-án zártkörű – kb. 250 fő regisztrált hallgató előtt zajlanak az előadások 9 órától.
    Helyszín: Uránia Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)

 

A szimpózium angol és német nyelvű, szinkrontolmácsolás biztosított.

Kávé és ebédszünetben a résztvevőket vendégül látjuk.

 

 

Üdvözlettel

Csizmadia László

CÖF-CÖKA elnök

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |