< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja / Blog article: Besza…t a Csongrád Megyei Békéltető Testülettől dr. Horváth és Jeney, vagy nyaltak a Magyar Posta zrt- nek

| Mobile | RSS

Besza…t a Csongrád Megyei Békéltető Testülettől dr. Horváth és Jeney, vagy nyaltak a Magyar Posta zrt- nek

Besza…t a Csongrád Megyei Békéltető Testülettől dr. Horváth és Jeney, vagy nyaltak a Magyar Posta zrt- nek

Ez várható volt. Megijedtek a saját jellemtelenségüktől s meglepődtek, hogy mekkora nyelvük van…kipróbálták…benyaltak. Be, ám de tövig.

A Baksi postavezetője ennek csak örült. Ám a mosoly hamar le fog gerjedni. Ennek a társasjátéknak valaki megissza a levét…én bízom a bíróság áldozatos munkájában s az igazságban.

Az indokaikban a két jellemtelennek – galád embernek – el kell számolni a nyalás sebességével. Az állampolgárnak, a vásárlónak, valamint a fogyasztóvédelem munkáját alázták le.

Az indoklás tele van hibával, s hazugságokkal. Azonban, én ennek örültem, mivel ezzel az érvelésükkel bizonyítják az igazamat.

A baksi posta vezetőjét azonnali hatállyal el kell küldeni
alkalmatlanság miatt. A nagyképűségéről már nem először mutatkozik be a szerkesztőségünknek! Nem ez volt az első eset, mikor a baksi posta felbontotta a leveleimet. Most visszaélt a személyes adataimmal.

A baksi posta nyilatkozata is mellém állt a tudtuk nélkül… hahahaha!

Nemcsak a baksi posta, hanem a Magyar Posta Zrt szintén benyalt s elismerte a szövegkörnyezet mögötti konkrét gyávaságát. Magyarul tudta, hogy a baksi posta megsértette a személyes adataimmal való visszaélést. Elismerte levélben, idézem: – hogy fel volt nyitva, de nem olvasták el…hahahahaha!

Ez önmagában is törvénysértés, amit a két „békéltetőnél dolgozók gerinctelensége – gyávasága is láthatóvá vált”.

A Békéltető Testület elnökét felkérjük, hogy e- két jellemtelen kollégát azonnali hatállyal menesszék természetesen fegyelmivel!

Uraim!

Ezzel a jellemtelenségükkel, gyávaságukkal lealázták a Békéltető Testületet s annak munkáját. Önöknek nincs joga e -területen dolgozni

Továbbiakban megkérem a jelenlegi baksi posta vezetőjét: mondjon le!

Sérült, felbontott, szakadt, majd visszaragasztott , névtelenül feladott leveleket nem vesz át, illetve ne dobják be a  a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál postaládájába!

2017, november 09
Oláh István László
főszerkesztő
A Demokratikus Koalíció Csongrád megye 3-as választókerületi elnökségének kommunikációért felelős elnökség tagja

Leave a Reply 465 megnézve, 3 alkalommal mai nap |