< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lezárják az M0-ást szombaton, durva torlódásra lehet számítani Gyálnál

| Mobile | RSS

Lezárják az M0-ást szombaton, durva torlódásra lehet számítani Gyálnál

2017. november 11. | hozzászólás | Közélet

Lezárják az M0-ást szombaton, durva torlódásra lehet számítani Gyálnál

Teljes útlezárás lesz az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán Gyál térségében szombat reggel – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

Azt írták, az M0-s 37-es kilométerénél pénteken anyagi káros balesetben megrongálódott egy tehergépkocsi, amelynek műszaki mentését szombat reggel végzik. Ezért a közlekedők az M3-as autópálya felé vezető oldalon teljes pályazárra és forgalomterelésre számíthatnak reggel 7 és 12 óra között.

Az M0-s autóút forgalmát az M3-as autópálya felé vezető oldalon az M5-ös autópályára terelik Szeged, valamint Budapest irányába. A nehézgépjárművek a korlátozás ideje alatt az M5-ös autópálya-405-ös út-4-es út útvonalon térhetnek vissza az M0-s autóútra Üllő felől.

Az M5-ös autópályáról Budapest, valamint Szeged irányából az M0-s autóútra az M3-as autópálya felé nem lesz lehetőség a felhajtásra. Az M0-s autóútra a Pestszentimre, továbbá a Gyál-Vecsés csomópontban szintén nem lehet majd az M1-es autópálya felől az M3-as autópálya felé felhajtani.

A Magyar Közút sárga táblákkal jelzi a kerülő utakat, az érintett gyorsforgalmi utakon pedig úgynevezett változtatható jelzéstartamú táblákkal is informálja a közlekedőket a terelés irányáról. A forgalmat szükség szerint rendőrök is segítik majd.

A műszaki mentés befejezéséről és a zárások feloldásáról a rendőrség hivatalos honlapján, valamint a www.utinform.hu weboldalon is tájékoztatják az autósokat.

Fentiek miatt jelentős torlódásra lehet számítani, ezért aki teheti, kerülje el a jelzett útszakaszokat – nyomatékosították.

fecsego.eu/atv.hu/MTI

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |