< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Megrázó: Disznókkal aludtak, étel helyett alkoholt kaptak szüleiktől

| Mobile | RSS

Megrázó: Disznókkal aludtak, étel helyett alkoholt kaptak szüleiktől

2017. november 14. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Megrázó: Disznókkal aludtak, étel helyett alkoholt kaptak szüleiktől

A szomszédokhoz jártak át enni, de a tisztálkodást is elhanyagolták azok a szülők, akiket kiskorú veszélyeztetésének bűntettében és többrendbeli szemérem elleni erőszak bűntettében első fokon már elítélték.

Megrázó: Disznókkal aludtak, étel helyett alkoholt kaptak szüleiktől

(Képünk illusztráció)

Hornokné dr. Décsei Katalin, a Pécsi Törvényszék sajtótitkára a Zoom.hu megkeresésére elmondta, hogy a szülők összesen hat gyereket neveltek, akik a bántalmazás alatt 4 és 12 év közöttiek voltak és nagyjából egy évig, 2013-ban kellett elviselniük az iszonyatos körülményeket egy Baranyai megyei faluban.

A vádirat szerint ugyanis a 40 éves férfi és 34 éves párja a legalapvetőbb feladataikat sem látták el és rendszeresen elhanyagolt, piszkos ruhában küldték gyermekeiket iskolába, óvodába.

A testvérek egy koszos szobában, nyulakkal és disznókkal éltek együtt, és előfordult, hogy az állatok az ágyukban aludtak.

Sokszor enni sem kaptak, az éhes gyerekeket pedig arra biztatták a szülők, hogy alkohollal és dohányzással csillapítsák éhségüket.

A vádirat szerint a viszonyok odáig fajultak, hogy „a szülők – részben erőszakkal – a saját gyermekeik sérelmére súlyosan szeméremsértő cselekményeket is elkövettek”.

A bíróság az apát első fokon 15, az anyát pedig 13 év fegyházbüntetésre ítélte.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 96 megnézve, 1 alkalommal mai nap |