< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: „Nem a választási rendszerrel, hanem az ellenzékkel van baj”))) “Ce n’est pas le système électoral mais l’opposition”

| Mobile | RSS

„Nem a választási rendszerrel, hanem az ellenzékkel van baj”))) “Ce n’est pas le système électoral mais l’opposition”

2017. november 14. | hozzászólás | Fecsegő hírek

„Nem a választási rendszerrel, hanem az ellenzékkel van baj”

A szocialisták szerint a Fidesz gyáva

fecsego.eu/MH/MTI

A Fidesz szerint nem a választási rendszerrel, hanem az ellenzékkel van baj – közölte a nagyobbik kormánypárt országgyűlési frakciója hétfőn.

A Fidesz képviselőcsoportja közleményében arra reagált, hogy Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője előzőleg újságíróknak azt mondta, a Fidesznek nincs bátorsága ahhoz, hogy egy arányos választási rendszerben mérettesse meg magát 2018-ban.

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága hétfőn nem vette tárgysorozatba az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvényjavaslatot, amelynek alapját a Közös Ország Mozgalom javaslatai képezték, és nyolc ellenzéki párt támogatta.

A Fidesz-frakció közleménye szerint az ellenzék azért követel kétségbeesetten új választási rendszert, mert reménytelen helyzetben van, és képtelen elnyerni a választók bizalmát. “Mindent és mindenkit hibáztat saját kudarcáért, csak magát nem” – tették hozzá.

Azt írták: az ellenzék “hiteltelen, a nemzeti érdekek ellen dolgozik, migránsokkal akarja betelepíteni az országot, és tele van korrupciós ügyekkel”.
forrás:magyar hírlap.hu

“Ce n’est pas le système électoral mais l’opposition”

Selon les socialistes, le Fidesz est lâche

fecsego.eu/MH/MTI

Selon Fidesz, il ne s’agit pas du système électoral, mais de l’opposition “, a déclaré lundi la faction parlementaire du grand parti gouvernemental.

Fidesz Groupe Communication pour répondre aux Tóth Bertalan, le chef de la faction du Parti socialiste a déclaré aux journalistes précédemment, le Fidesz n’a pas le courage de mérettesse dans un système électoral à la proportionnelle en 2018.

La commission de la justice parlementaire n’a pas inclus de projet de loi sur l’élection des députés au parlement lundi, sur la base des propositions du Common Country Movement et de huit partis d’opposition.

Selon la faction Fidesz, l’opposition exige désespérément un nouveau système électoral parce qu’elle est sans espoir et incapable de gagner la confiance de l’électorat. “Vous blâmez tout et tout le monde pour votre propre échec, pas vous-même”, ont-ils ajouté.

Ils ont écrit: l’opposition «est indulgente, agit contre les intérêts nationaux, veut installer le pays avec les migrants et est pleine de corruption».
source: hongrois newslap.hu

 

Leave a Reply 52 megnézve, 1 alkalommal mai nap |