< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: A baksi Búza Zsolt ügyvédje megsértette a személyes – egészségügyi- adataimat, valamint Veres Péter törvénysértően ellopta a szellemi termékemet.., The lawyer of Zsolt Búza Zsolt violated my personal health records, and Péter Veres had stolen my intellectual product illegally ..,

| Mobile | RSS

A baksi Búza Zsolt ügyvédje megsértette a személyes – egészségügyi- adataimat, valamint Veres Péter törvénysértően ellopta a szellemi termékemet.., The lawyer of Zsolt Búza Zsolt violated my personal health records, and Péter Veres had stolen my intellectual product illegally ..,

 

A baksi Búza Zsolt ügyvédje megsértette a személyes – egészségügyi- adataimat, valamint Veres Péter törvénysértően ellopta a szellemi termékemet..,

Veres Péter „jegyző” a tegnapi bírósági – 2017, november 15 9 óra 15 perc-meghallgatáson – közérdekű adatok kiadása- akarta bizonyítékhoz juttatni a bíróságot. Törvénysértően ellopta, letöltötte a szellemi termékemet,- 150.000Ft- valamint mocskosnak, szemétnek nevezte, amire azonnal reagáltam s közöltem a bírónővel, hogy kártérítési pert indítók ellene, aki figyelmeztette Veres Pétert, hogy válogassa meg a szavait. Nem tudom, miért veszi fel a fizetését… Nekem, egy felkészületlen zavarodott embernek tűnt! Kérdezni nem tudott, ha pedig kérdezett nem értettük, hogy mihez tartozik. Pl, nem tudta a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál valamint az összefüggéseket én közöttem. Az a bágyadt mosoly… Nem kötelességem elmagyarázni – fordultam a bírónő felé- bírósági tárgyaláson tanítani a média lehetőségek tárházát, s kapcsolatait. Bírónő egyetértett!

A bírónőnek átadott levelet nem tudta értelmezni, felfogni csak mocskolódott, s úgy tett mintha értené az elhangzottakat. Szubjektív véleményem, mintha ott sem lett volna!

Veres egy felkészületlen, semmi tudással rendelkezett a nyelvvizsga bizonyítványok területén. Nem tudta merre van… Érdekes, hogy a Siker BT a bizonyítvány kiadása után azonnal megszűnt!!!

Továbbá kérte, hogy adjam ki az informátoraim nevét s címét!!!!

Megállapították a nyelvvizsga közérdekű adat…a NAIH azért nem foglalt állást, mert bírósági szakaszban van. Ergo: A bírónőnek kell határoznia! Ez ugyan az, mint az érettségi bizonyítvány—KÖZADAT.

A dr. Palánkai ügyvéd irodát képviselő ügyvédnő törvénytelenül jutott az egészségügyi adataimhoz, s nem mondott igazat félrevezette a bíróságot. Az érettségi bizonyítványát Búza még a mai napig nem mutatta be, jogerős bírósági határozat ellenére sem! Jellemtelensége mutatja, hogy nem volt bátorsága eljönni egyszer sem, félt a kérdéseimtől… De nekem még erre lesz lehetőségem hamarosan.

Idézett a bíróságnak átadott levelemből:

Búza Zsolt többször elkövette, megvalósította a Btk. (1) pontja szerinti cselekményt

„220.(1) Aki a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezések megszegésével…b) közérdekű adatot hozzáférhetetlenné tesz…” vétséget követ el.

Tisztelettel kérdezem a Bíróságtól, hogy miért kell nekem ombudsmani állásfoglalást és ügyészi válaszlevelet bemutatnom, ha egyszer éppen ez a Bíróság egyszer már jogerősen kimondta, hogy alperes érettségi bizonyítványa közérdekű adat, továbbá a Szegedi Törvényszék 7.P.21.958/216.sz. jogerős ítéletében ugyancsak kimondta, hogy közérdekű adat, éppen ezért a benne foglaltakról kifejtett vélemény nem sértheti alperes személyiségi jogait? Hányszor kell még újra és bizonyítani az adatigénylő állampolgárnak, hogy egy adat közérdekű? A sorkatonai szolgálatra vonatkozó kérdésem azért közérdekű, mert amennyiben valós a sajtóban nyilvánosságra került adat az érettségi bizonyítvány keltéről, akkor Búza Zsolt vagy nem volt katona, vagy hamis az érettségi bizonyítványa, hiszen a sorkatonai szolgálata idején nem végezhette el a szakközépiskolát és nem tehetett érettségit. Ismételten megjegyzem, hogy ha a Bíróság észleli ezt a körülményt, akkor hivatalból is feljelentést kellene tennie.

 

A nyelvvizsgával kapcsolatos adatok azért közérdekűek, mert ha egyénileg is történt a jelentkezés és a vizsgadíj kifizetése, a Polgármesteri Hivatal (és ez által közpénz) mégis érintve volt az ügyben, hiszen az ő épületében zajlott a felkészülés, melynek során a részt vevők Búza Zsoltot egyszer sem látták, holott ő is kapott nyelvvizsga bizonyítványt, melyre szüksége volt a kétes eredetű érettségi bizonyítványa alapján szerzett diplomájához a SZTE Mérnöki Karán. Szeretném felhívni a T. Bíróság figyelmét, hogy alperes a perben arra hivatkozott, hogy lehetőség lett volna a nyelvtanfolyam önköltsége 10 %-ának kifizetésére a P.M. Hivatal által, de ezt a Hivatal nem támogatta. Erről a döntésről azonban kérésemre sem tudott Képviselő-testületi határozatot felmutatni.

 

Alperes ellenkérelme 2. oldal 5. bekezdésében foglaltakat felháborítónak, továbbá az információs és véleményszabadság megcsúfolásának, kigúnyolásának tartom, mivel joggal való visszaélésnek és egyéni érdek kiszolgálásának minősíti a sajtóban közzé tett közérdekű adatot. Ha egy közérdekű adatot nem lehetne nyilvánosságra hozni, akkor hol van a „köz érdeke”? Nyilvános az adat, csak nem megismerhető? Ha pedig nyilvános, akkor véleményezhető, amint én azt meg is tettem, alperes pedig jogerősen pert vesztett, amikor ezt vitatta. Alperes szerint én nem tudok felmutatni semmi olyan érdeket, mely megalapozná, hogy Búza Zsolt inkriminált adatai nyilvánosságra kerüljenek. Sokadszor ismétlem, hogy ez az érdek a KÖZ ÉRDEKE egy választott tisztségviselő irányában.

 

Az ügyvédnő már nem tudott mit mondani Búza érdekében, ezért elővette azt általa adunak számító egészségügyi adataimat. Nagyon meglepődtem, ám örültem is. Tudom ki adta ki s ki használta fel – többször is-ellenem, amit nyilvánossá is tett leveleiben.

A személyes adataimmal való visszaélés BŰNCSELÉKMÉN!!!

Ebben a tárgyban büntető feljelentést teszünk ismeretlen személy(ek) ellen a személyes adatok kiadása miatt, illetve kértem a bírónőt, hogy hivatalból tegye meg a feljelentést az ügyvédnő ellen. Az ügyvédnő kifehéredett. Lehet, hogy a diplomájába kerülhet e „bizonyíték” kiadása, megszerzése!

Kérdésemre, hogy hogyan jutott hozzá a személyes adataimhoz, csak hebegett-habogott, hazudozott össze-vissza. Megkértem a bírónőt, ezt ne vegye figyelembe! Aki a kérésemet rögzítette.

A jellemtelen Veres Péter 50 ezer forintot kért a „felkészülésére” – sörpénz-, gépkocsi költségként, 2 ezer forintot, ami megdöbbentett.

Arra hivatkozott a jellemtelen hazug jegyző, mivel a munkaideje alatt végzi Búzának a törvénysértéseit…

Kértem a bírónőt ne vegye figyelembe e- komolytalan kisded játékait, aki rögzítette a kérésemet. Veres minden felszólalása után s közben céklafejűvé vált.

Búza Zsolt katonai szolgálata idejére várjuk a válaszokat, valamint azokat az engedélyeket, amivel ki-be járhatott a Csongrádi laktanyából…

2017, november 16

Oláh István László

főszerkesztő

The lawyer of Zsolt Búza Zsolt violated my personal health records, and Péter Veres had stolen my intellectual product illegally ..,

Péter Veres “clerk” yesterday’s court – November 15, 2017, at 9 o’clock 15 minutes – to issue public data – wanted to bring evidence to the court. He was stolen by lawfully, downloaded my intellectual product, – he called 150,000Ft as a dirty, garbage, which I reacted promptly and informed the judge that he was indicted by a lawyer who warned Péter Veres to pick up his words. I do not know why he paid for his salary … To me, he seemed to be an unprepared, confused person. You did not know how to ask, and when asked, we did not understand what it was. For example, he did not know the www.fecsego.eu international news portal and the links between me. That languid smile … I have no obligation to explain – I turned to the judge – to teach a courtroom about the range of media options and relationships. Judge agreed!

The letter to the judge could not be interpreted, grasping it just scratched and pretending to understand what had been said. My subjective opinion, as if it were not there!

He was unprepared, with no knowledge of the language exam certificates. Did not know where it was … It is interesting that Siker BT immediately ceased issuing the certificate !!!

The language examination was established in the public interest … NAIH did not take a position because it was in court. Ergo: Judge must decide! This is like a certificate of matriculation — PUBLIC.

And dr. A lawyer representing Palánka’s attorney’s office has illegally accessed my health records and has not misled the court. The Graduation Certificate has not yet been presented by Wheat until today, despite a final court ruling! His inability to show that he did not have the courage to come once, he was afraid of my questions … But I will still be able to do so soon.

Cited by my letter to the court:

Zsolt Búza has repeatedly committed, realized by Btk. (1)

“220. (1) Any person who commits a violation of the law on the disclosure of data of public interest … b) makes public data inaccessible …” commits a misdemeanor.

I would like to ask the Court of Justice why I have to present an ombudsman’s statement and a prosecutor’s response if once this Court has finally ruled that the defendant’s certificate of maturity is a matter of public interest and that of the Szegedi Törvénytár 7.P.21.958 / 216sz. in its final judgment also stated that it was a matter of public interest, and therefore the opinion expressed on it does not violate the rights of the defendant’s personality? How many times will it need to prove again and prove to the data requesting citizen that a data is of public interest? The question of my military service is of public interest, because if it is true that the information published in the press on the maturity certificate, Zsolt Búza was either not a soldier or a fake diploma because he could not have completed secondary vocational school at the time of his military service and could not have completed his maturity. I would remind you again that if the Court finds this circumstance, it would have to file a report of its own motion.

The data relating to the language examination are of public interest, because when the application and the payment of the exam were made individually, the Mayor’s Office (and thus public money) was still involved in the case, since preparations were being held in his building during which Zsolt Búza they did not even see him, even though he also received a language exam that he needed from his diploma of secondary school leaving certificate at the Faculty of Engineering of the University of Szeged. I would like to draw the attention of the Court of Justice to the fact that the defendant argued in the lawsuit that it would have been possible to pay 10% of the cost of the language course to P.M. But this was not supported by the Office. However, I did not have the power to present a decision on this decision to my request.

The defendant’s contention, paragraph 2, paragraph 5, is considered to be outrageous and the mockery of information and freedom of expression as a public-interest disclosure in the press as serving the abuse of rights and the interest of the individual. If public data could not be disclosed, where is the “public interest”? Data is public, can not find out? And if it is public, it can be commented upon, as I did, and the defendant was ultimately defeated when it disputed. According to the defendant, I can not reveal any interest that would justify disclosing Zsolt Búza’s incriminated data. I repeat many times that this interest is in the interest of an elected official.

The lawyer could not tell what to say in the interest of Wheat, so he took out the health information I gave him. I was really surprised, but I was happy. I know who issued it and who used it – several times – against what I was publicizing– what he has made public in his letters.

Misuse of my personal information in CIVILISM !!!

In this matter, we are making a criminal complaint against an unknown person (s) because of the release of personal data, or I have asked the judge to file the report against the lawyer. The lawyer was white. It may be that your degree may be the release of this “evidence”.

To my question how he had access to my personal information, he just mumbled, slammed back and forth. I asked the judge to ignore it. Who fixed my request.

Péter Veres, who was insignificant, asked for 50 thousand forints for his “preparation” – a buckwheat and car cost of 2 thousand forints, which was astonished.

He referred to the bad liar clerk because he is doing his breaches of law during his working hours …

I asked the judge not to take into account his eyewear little games, who recorded my request. Veres, after all his speeches, became a beetle.

We are awaiting the answers of the Zsolt Búza military service and the permissions that he could take out of the Csongrád barracks …

2017, November 16

László István Oláh

editor in chief

 

Leave a Reply 337 megnézve, 1 alkalommal mai nap |