< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Óriási titkot rejt a Szfinx, állítja az orosz csodagyerek))) Le Sphinx est un énorme secret, dit le prodige russe

| Mobile | RSS

Óriási titkot rejt a Szfinx, állítja az orosz csodagyerek))) Le Sphinx est un énorme secret, dit le prodige russe

2017. november 17. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Óriási titkot rejt a Szfinx, állítja az orosz csodagyerek

Sokakat ejtett már ámulatba a húszéves Boriszka Kiprijanovics. Először a szüleit azzal, hogy kéthetesen már önállóan tartotta a fejét, majd azzal, hogy néhány hónappal később megtanult beszélni.

A fiú fejlődése gyors ütemben haladt. Annyira, hogy az anyja, aki maga is orvos, különböző specialistákhoz kezdte hordani a fiát. De a csodálkozáson kívül egyikük sem tudott reagálni arra, hogy a gyerek kétévesen ír, olvas, és rajzol. Boriszka később olyan dolgokat mondott a világűrről, és a csillagászatról, amiket soha korábban nem tanítottak neki.

A kivételes tudású fiú néhány éve azonban nagyon nyugtalanító dolgokról is beszél. Azt állítja, hogy mielőtt a Földön újjászületett, a Marson élt. Szerinte a vörös bolygó korábban ugyanolyan életteli volt, mint a Föld, de egy hatalmas nukleáris háborúban minden elpusztult a felszínén.

A bolygón még mindig élnek a földiekénél jóval előrehaladottabb technológiával rendelkező, szén-dioxidot lélegző marsiak, csak a felszín alatt. A fiú azt mondja a marsiakról, hogy 35 éves korukig öregednek, onnantól halhatatlanok, csak erőszakkal lehet végezni velük, és képesek a csillagközi utazásra.

Boriszka azt mondja, ő marsi pilóta volt, és többször is járt a Földön. Szerinte a vörös bolygó népe erős kapcsolatot ápolt a földiekkel, különösen az ókori Egyiptom fénykorában. A fiú szerint az emberi civilizáció hatalmas ugrás előtt áll, ami akkor fog bekövetkezni, ha „megnyílik” a nagy Szfinx. Ehhez egy mechanizmust kellene beindítani, melynek kapcsolója a szobor egyik füle mögött rejtőzik.

Bár, az összeesküvés-elméletek hívei szeretnek nagy jelentőséget tulajdonítani az orosz csodagyerek állításainak, rajtuk kívül senki más nem veszi komolyan azokat.

(via Daily Mail)

forrás:hír24.hu

Le Sphinx est un énorme secret, dit le prodige russe

Boriska Kiprijanovics a été surpris par beaucoup. D’abord, ses parents se tenaient la tête il y a deux semaines, puis apprenaient à parler quelques mois plus tard.

Le garçon a progressé rapidement. Tellement que sa mère, qui était médecin, a commencé à porter son fils à divers spécialistes. Mais au-delà du miracle, aucun d’entre eux ne pouvait répondre à l’enfant en train d’écrire, de lire et de dessiner deux ans. Boriska a dit plus tard des choses sur l’espace et l’astronomie qui n’avaient jamais été enseignées auparavant.

Cependant, le garçon exceptionnellement bien versé a parlé de beaucoup de choses dérangeantes pendant quelques années. Il prétend qu’il vivait sur Marson avant de renaître sur Terre. Il pense que la planète rouge avait été aussi animée que la Terre, mais dans une énorme guerre nucléaire, tout a été détruit à sa surface.

La Terre vit encore avec des marbres à respiration de dioxyde de carbone avec une technologie beaucoup plus avancée que le sol, juste sous la surface. Le garçon dit aux Marsiens qu’ils vieillissent jusqu’à l’âge de 35 ans, qu’ils sont immortels, qu’ils ne peuvent être que violents et qu’ils peuvent faire des voyages interstellaires.

Boriska dit qu’il était un pilote martien et avait été sur la planète plusieurs fois. Il croyait que les gens de la planète rouge avaient une forte relation avec la Terre, particulièrement à l’époque de l’Egypte ancienne. Selon le garçon, la civilisation humaine se tient devant un grand saut, qui se produira lorsque le Grand Sphinx “s’ouvrira”. Pour ce faire, vous devez démarrer un mécanisme avec l’interrupteur caché derrière les oreilles de la sculpture.

Cependant, les théoriciens conspirateurs aiment attacher une grande importance aux déclarations du prodige russe, et personne d’autre ne les prend au sérieux.

(via Daily Mail)

Source: hír24.hu

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |