< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja / Blog article: Vélemény

| Mobile | RSS

Vélemény

2017. november 17. | hozzászólás | főszerkesztő blogja

Vélemény

Feladó István BakaiAdd contact
Címzett oil@fecsego.euAdd contact
Dátum Ma 11:14
Kapcsolat fotója
Üzenet főrész
Biztonsági okokból a távoli képek letöltése tiltott Képek megjelenítése

Tisztelt főszerkesztő Úr!

Olvastam néhány cikküket a piacokról….
Én hiányoltam valamit. Mégpedig azt, hogy a ruhások, bazárosok árusításával nem foglalkoztak.Főleg nem, a románokkal. 20 évig voltam ruhás kereskedő.
Tudnék mesélni….a román 20-30%-al adott sokszor beszerzési ár alatt egy egy terméket. Tudtuk. hiszen mi is, Ők is a Józsefvárosi piacon vásároltak.Romániából semmit nem hoztak. Bejelentve nem voltak, most sincsenek, nyugtát számlát soha nem adnak. Kiváncsi volnék, hogy mennyi százalékban kapna nyugtát, még ha kérné is Ön.Uram. Ezek a románok, húsz évvel ezelőtt, egy rozoga Dáciával jöttek, 2 négyzetméteren árultak. Most, Merci sprinterekkel, plusz futóval járnak, s kipakolnak 100-150 négyzetméterre. Mondjuk kell is a hej, a több tízmilliós árukészletnek.Javaslom, hogy ha mer, ebbe a területbe “nyúljon” bele. Érdekes cikkeket lehetne kihozni ebben a témában.Persze csak ha mer.
Annak idején, megkérdeztem barátom nav-os feleségét aki azóta komoly beosztásban van, hogy miért nem ellenőrzik Őket.Az volt a válasz, hiába küldik ki a büntetést, nem tudják végrehajtani rajtuk. Akkor most, hogy van ez? Úgy kérem, hogy ők a királyok a piacon. Uram. Amennyiben ezt a témát meg meri bolygatni,s róla cikkezni,minden tiszteletem az Öné.
Üdvözlettel:István

Leave a Reply 156 megnézve, 1 alkalommal mai nap |