< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Wellness-hotel TAO-pénzből: Lázár János vizsgálatot ígér

| Mobile | RSS

Wellness-hotel TAO-pénzből: Lázár János vizsgálatot ígér

2017. november 24. | hozzászólás | Közélet

Wellness-hotel TAO-pénzből: Lázár János vizsgálatot ígér

Wellnes-hotelként üzemel az a kollégium, amelyet félmilliárdos TAO-támogatással építettek tehetséges gyerekeknek Balatonfüreden – számolt be róla a direkt36. Megkérdeztük a Miniszterelnökséget vezető minisztert, mit gondol az ügyről.

Wellness-hotel TAO-pénzből: Lázár János vizsgálatot ígér

A portál szerint az eredetileg a kézilabda utánpótlásnak szánt bentlakásos kollégium építéséhez több mint félmilliárd forintos TAO-támogatást is kapott a város. Az épületet egy híd köti össze a szintén TAO-pénzből épült uszodával, ahová a vendégék járhatnak át kikapcsolódni. A Direkt36 szerint egy kétágyas szoba 80 ezer forintba kerül két éjszakára félpanzióval.

Lázár János az ATV Híradó kérdésére csütörtökön az üggyel kapcsolatban elmondta: „A törvényeket mindenkinek be kell tartania, a TAO-pénzek felhasználásara szigorú szabályok vonatkoznak. Meg fogjuk vizsgálni ezt a kérdést is”. Hozzátette: folyamatosan tartja a kapcsolatok Kocsis Máté kézilabda-elnökkel, és meg fogja kérdezni az ügyről.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter az RTL Klub munkatársának kérdésére kijelentette: tisztázni kell a helyzetet, és meg kell ismerni a TAO-jogosult álláspontját. Ezt követően ismertették vele a jogosult álláspontját: jelenleg próbaüzem zajlik, ezért működik szállodaként a kézilabda akadémiának szánt épület, mire Lázár feltette a kérdést:

„De lehet, hogy utána kézilabda akadémia lesz, nem?”

További részletek az ATV esti híradóiban.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |