< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Dobrev Klára nyilvánosságra akarja hozni a kihallgatását

| Mobile | RSS

Dobrev Klára nyilvánosságra akarja hozni a kihallgatását

2017. november 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Dobrev Klára nyilvánosságra akarja hozni a kihallgatását

Tanúként hallgatta ki pénteken Dobrev Klárát a Kecskeméti-ügyészség az úgynevezett Czeglédy-ügyben. Gyurcsány Ferenc felesége a kihallgatáa után azt mondta, hogy a procedúra értelmetlen volt. Sőt, arra is utalt, szerinte még a rendőrség se tudott az esetről, amikor az a sajtóban már kész tényként megjelent.

Dobrev Klárát az ügyészségnél és nála is meglévő kölcsönszerződésekről kérdezték, a kihallgató egyetlen olyan kérdést sem tudott feltenni, amire a válasz ne lett volna ott az előtte lévő papírokban.

A volt miniszterelnök feleségét azért idéztek be tanúkihallgatásra, mert cégei kölcsönöztek adtak Czeglédy cégeinek. Dobrev elmondta, azt nem tudja eldönteni Czeglédy bűnös-e vagy sem, de a vele szembeni eljárást nevetségesnek tartja. Kifogásolta, hogy a kormánypárti sajtóban előbb jelent meg a hír miszerint befogják idézni kihallgatásra, mint ahogy ő erről tudomást szerzett volna. Sőt, arra is utalt, szerinte még a rendőrség se tudott a feladatról, amikor az a sajtóban már kész tényként megjelent.

A sajtótájékoztató végén Dobrev Klára azt is elmondta, nyilvánosságra fogja hozni a kihallgatás teljes jegyzőkönyvét.

Forrás: Népszava.hu.

Címlapkép: MTI Fotó /Ujvári Sándor

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |