< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Dobrev Klára nyilvánosságra hozta a Czeglédi-ügyben tartott kihallgatásának jegyzőkönyvét

| Mobile | RSS

Dobrev Klára nyilvánosságra hozta a Czeglédi-ügyben tartott kihallgatásának jegyzőkönyvét

Dobrev Klára nyilvánosságra hozta a Czeglédi-ügyben tartott kihallgatásának jegyzőkönyvét

Ahogy korábban ígérte, Dobrev Klára kitette Facebook-oldalára a kihallgatásáról szóló jegyzőkönyvet.

Az adónyomozók kihallgatták Gyurcsány Ferenc feleségét az MSZP- és DK-közeli ügyvéd, Czeglédy Csaba büntetőügyében. Dobrev a mai napon nyilvánosságra hozta a Facebook-oldalán a tanúkihallgatási jegyzőkönyvet.

A nyilvánosságra hozott iratokból kiderült, politikai motivációt sejt a kihallgatása mögött. Erről így beszélt a hatóságok előtt:

Önmagában az, hogy a Fideszes többségű Országgyűlés határozatban dönt egy ember bűnösségéről, a jogállam megcsúfolása. Az, hogy az eljáró hatóságok, a NAV, a felügyeletet gyakorló ügyészég az eljárás során folyamatosan szivárogtat a kormánypárti sajtónak, az baj, az, hogy az idézésről a kormánypárti sajtó hamarabb szerez tudomást, mint én magam, az nagy baj. Az pedig, hogy ezek után sem a nyomozó hatóság, sem az ügyészség szolgálati titoksértés címen még csak vizsgálatot sem indít, az bűn.

A nyomozók Dobrev Klárát a Czeglédy diákmunka-közvetítő cégének adott kölcsönökről kérdezték, de szerinte olyan kérdés nem hangzott el, amire már a nyomozók ne tudták volna a választ. Az általa vezetett cég három alkalommal adott kölcsön összesen 160 millió forintot Czeglédy pénzügyi gondokkal küzdő cégéknek, és ebből csak egy utolsó részletet, 25 milliót nem kaptak már vissza, miután zárolták Czeglédyék számláit.

(Dobrev Klára Facebook, Zoom.hu)

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 144 megnézve, 1 alkalommal mai nap |