< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Ingyen áramot olcsón?

| Mobile | RSS

Ingyen áramot olcsón?

2017. november 27. | hozzászólás | Közélet

Ingyen áramot olcsón?

Ingyen áramot olcsón?

Nem talál finanszírozást napelemes kiserőmű projektjéhez? Az EU-Solar Zrt. megmutatja a megoldást! Elárulja a titkot, miként juthat támogatott forráshoz kiserőmű építéséhez. Csak 1%-al kedvezőbb finanszírozással Ön 5-10 millió Forint extra profitra tesz szert a futamidő alatt!

A napelemes kiserőmű beruházók milliókat dobnak ki az ablakon azzal, hogy csupán 1-2 finanszírozási megoldást vizsgálnak meg. Holott egy kiserőmű beruházást nem lehet semmi más típusú beruházáshoz hasonlítani, mivel egy speciális befektetésről beszélünk, így a finanszírozással kapcsolatban sem lehet általánosan gondolkodni! Arról nem is beszélve, hogy a legjobb megoldást a tapasztalatok alapján csak nagyon kevesen találják meg!

Gondoljon csak bele…

Ha az EU-Solar Zrt.konferenciájának segítségével csak 1%-al kedvezőbb finanszírozási megoldáshoz jut, mint amit jelenleg tervez, ezzel Ön 5-10 millió Forint extra profitra tesz szert a futamidő alatt! Lehet, hogy a számlavezető kereskedelmi bank vagy a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pénzügyi megoldása jó lehetőségnek tűnik, viszont ez még mindig csak két lehetőség a sok közül.

Az  EU-Solar Zrt. konferenciáján az összes finanszírozási lehetőséget meg fogja ismerni!  2017. november 28. kedd  8.00 – 17.00 között a Hotel Park Inn by Radissonban (1138 Budapest, Szekszárdi utca 16 -18.) bemutatunk olyan külföldi támogatási lehetőségeket is, amelyekkel garantáltan nem találkozott még Magyarországon!  Legyen ott a konferencián, és tudjon meg mindent a finanszírozási lehetőségeiről!  IDE kattintva már biztosítja is helyét!

greenfo hírlevél

Leave a Reply 110 megnézve, 1 alkalommal mai nap |