< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kedves Oláh István László/ tisztelt főszerkesztő Úr!

| Mobile | RSS

Kedves Oláh István László/ tisztelt főszerkesztő Úr!

2017. december 6. | hozzászólás | Közélet

Kedves Oláh István László/ tisztelt főszerkesztő Úr!

Ezekben a napokban sokan találgatják, mikorra lesz meg, és milyen lesz a demokratikus ellenzéki együttműködés. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, meg fogunk állapodni. Ez a kötelességünk és felelősségünk. Arányos, tisztességes, korrekt együttműködésre készülünk a többi párttal. Szeretnénk minél hamarabb lezárni a tárgyalásokat a 106 egyéni körzetről. Az a cél, hogy egy demokrata küzdjön meg a Fidesszel és a Jobbikkal.

Ellenzéki együttműködés nélkül nincs kormányváltás, nincs győzelem. A DK elkötelezett és elszánt abban, hogy az egyéni körzetekben minél hamarabb megszülessen a végső megállapodás, a jelöltek elkezdhessék a kampányt. Ez a győzelem záloga, ez az ország érdeke.

Korábbi ígéretünknek megfelelően döntöttünk arról is, hogy a Demokratikus Koalíció önálló országos listával indul a 2018-as választáson. Ennek összetételéről jövő hét végén dönt a párt elnöksége. Ha mindez megvalósul, januártól már csak a kampányra, a sikeres, remélhetőleg győztes szereplésre kell összpontosítanunk. A DK-n nem fog múlni a kormányváltás.

Kedves Barátom!

Az év vége az adakozás, az adományozás időszaka is. A DK szervezetei, tagjai, támogatói az ország számos pontján ruhákat gyűjtenek, tartós élelmiszert osztanak szét a rászorulók között. Nagyon sok adomány gyűlt össze a DK-Mikulás december 9-ei látogatására, sok gyermeknek így mi tudjuk biztosítani az élményt és az ajándékot. December 22-én 14 órától kabátokat és tartós élelmiszereket osztunk a Blaha Lujza téren. Erre várjuk az adományokat, a pénzügyi támogatást maximum 1.500 forintos értékben. Erre a célra külön számlaszámot működtetünk: Demokratikus Koalíció  K&H BANK ZRT KARITATÍV SZÁMLA 10400171-50526590-49821888. A segítséget előre is köszönjük.

Zajlik a DK országjárása és az aláírásgyűjtés, hogy “ne szavazhasson, aki soha nem élt itt.” Túl vagyunk már néhány zimankós napon, de tagjaink, szimpatizánsaink ennek ellenére utcákon, tereken hirdetik a programunkat, gyűjtik az aláírásokat. Mindenkinek köszönöm a lelkesedést, az állhatatosságot.

 

Dolgozzunk tovább Magyarországért, a Köztársaságért!

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc

Leave a Reply 132 megnézve, 1 alkalommal mai nap |