| Mobile | RSS

A BÜNTETŐ ÜGYSZAKBAN BEVEZETÉSRE KERÜLŐ ELEKTRONIKUS KAPCSOLATTARTÁSRÓL TARTOTTAK KÉPZÉST A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉKEN

2017. december 07. napján délelőtt rendezték meg a Szegedi Törvényszék büntető ügyszakába beosztott bírák, bírósági titkárok és igazságügyi alkalmazottak számára az elektronikus kapcsolattartásra történő eredményes felkészülést célzó oktatást.

A megnyitót követően Dr. Joó Attila, a Szegedi Törvényszék Büntető Kollégiumának vezetője a 2018. január 1-től hatályba lépő szabályozás technikai, valamint jogszabályi feltételeiről, míg dr. Berkes Tamás törvényszéki bíró a Szegedi Törvényszék büntető e-per kapcsolattartója az elektronikus kapcsolattartás eljárásjogi és ügyviteli szabályairól tartott előadást.

Ezt követően Lajkó Krisztina, a Szegedi Törvényszék Informatikai Osztályának vezetője a büntető ügyszakban dolgozó igazságügyi alkalmazottakat kis csoportos, számítógépes foglalkozások keretében a gyakorlati tudnivalókkal ismertette meg.

Az általános képzést követően az azon résztvevők egy 20 kérdésből álló teszt megválaszolásával adnak számot az elméleti és gyakorlati oktatáson szerzett ismereteikről.

Szeged, 2017. december 7. napján

a Szegedi Törvényszék Sajtóosztálya

Leave a Reply 68 megnézve, 1 alkalommal mai nap |