< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Aszfalton térdepeltették az óvodásokat Csepregen a kormányzati pénzből felújított út átadóünnepségén

| Mobile | RSS

Aszfalton térdepeltették az óvodásokat Csepregen a kormányzati pénzből felújított út átadóünnepségén

2017. december 14. | hozzászólás | Közélet

Aszfalton térdepeltették az óvodásokat Csepregen a kormányzati pénzből felújított út átadóünnepségén

Két másik utcával együtt 133 millió forintból, kormányzati pénzből újították fel a csepregi Alkotmány utcát, amit vasárnap adtak át ünnepélyes keretek között.

Az esemény több szempontból is a megszokott menetben zajlott, beszédet mondott a polgármester, Vlasich Krisztián, és szalagátvágás is volt. Az viszont már kevésbé általános, hogy helyi óvodásokat térdepeltetnek a hideg aszfalton, márpedig ez így történt.

A polgármester a nyugat.hu megkeresésére azt mondta, az Alkotmány utca felújítása 30 éve húzódott, így most a város nagyon örült annak, hogy végre elkészült.

A gyerekek örömmel jöttek, a szüleik örültek neki, hogy szerepelnek az utca avatóján és a pedagógusok is szívesen foglalkoztak a műsor betanításával

– mondta a politikus.

Az egészben egyébként az a vicc, hogy az utcában nincs is óvoda, ami esetleg indokolta volna, hogy a gyerekek részt vegyenek az avatásban. Igaz, még ez sem adott volna rá okot, hogy az aszfaltra térdeltessék őket.

A polgármester egyébként azt hozta fel mentségéül, hogy az aszfaltra szalmát tettek és forró teával várták a kicsiket.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 37 megnézve, 1 alkalommal mai nap |