< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lefújták vörös festékkel a TEK páncélosát a Vörösmarty téren, annyira jól sikerült őrizni

| Mobile | RSS

Lefújták vörös festékkel a TEK páncélosát a Vörösmarty téren, annyira jól sikerült őrizni

2017. december 21. | hozzászólás | Közélet
Budapest, 2017. december 17.
TEK felirattal ellátott, páncélozott harcjármû a belvárosi Vörösmarty téri karácsonyi vásár közelében, a Vigadó utcában 2017. december 17-én. Ettõl a naptól a Terrorelhárítási Központ (TEK) mûveleti egységei is részt vesznek a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi rendezvények biztosításában a fõvárosban, a Vörösmarty téren, valamint a Szent István-bazilikánál.
MTI Fotó: Mónus Márton

Lefújták vörös festékkel a TEK páncélosát a Vörösmarty téren, annyira jól sikerült őrizni

Egy férfi a Facebookra rakott ki egy fotót arról, hogy valaki vörös festékszóróval összefirkálta a TEK Vörösmarty téren állomásozó páncélosát. A kép készítője szerint a lefújás eszközével történő terrorizmus megalapozott gyanújának elkövetése pillanatában a TEK-esek épp a páncélos másik oldalán álltak a kisbuszuknál.

A problémát hamar sikerült orvosolni: lefújták fekete festékkel, majd amikor kiderült, hogy az látszik, eléálltak egy furgonnal. 

kicsit ciki… addig amíg a túloldalán kocsiban ülnek, erről az oldaláról lefújják…így vigyáznak a technikájukra akkor hogy vigyázznak ránk?

Közzétette: Lénárd Madaras – 2017. december 20.

A TEK a BTR 80-as páncélosokat alapvetően azért vezényelte ki forgalmas turistacsomópontokra, hogy a jelenlétükkel a rend érzetét keltsék. Ez a küldetés ebben az esetben sikertelennek látszik. Egyé

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |