< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Közélet / Blog article: S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Vádemelés a lakását prostitúciós tevékenységre átengedő nővel szemben

| Mobile | RSS

S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Vádemelés a lakását prostitúciós tevékenységre átengedő nővel szemben

 

CSONGRÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG
6720 Szeged, Stefánia sétány 10. • 6701 Szeged, Pf.: 432.

 

 

S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y
Vádemelés a lakását prostitúciós tevékenységre átengedő nővel szemben

 

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli nővel szemben, aki 2017. év novemberének elején ismerősével megállapodott abban, hogy lakásában prostitúciót folytathat.

A vádirat szerint a vádlott édesanyjával és testvérével élt egy önkormányzati lakásban Csongrádon, akihez tavaly november elsején költözött egy korábbi ismerőse és lakott a vádlottal közös szobában. A lakásba költöző ismerős közölte a vádlottal, hogy ő pénzért szexuális tevékenységet végez, korábban ezt csinálta Svájcban is és jelenleg is ebből kíván megélni. Ennek érdekében a vádlott telefonjának segítségével a nő regisztrálta magát egy internetes oldalon és ott különböző szexuális tevékenységeket vállalva hirdette magát. A vádlott ehhez hozzájárult és megállapodtak abban, hogy a szobáját átengedi a hozzá költöző nőnek azért, hogy vendégeket tudjon fogadni. A megállapodásnak megfelelően 2017. november hónapjának elején több napon keresztül az internetes hirdetésre jelentkező férfivendégek keresték fel a vádlott lakását, ahol az oda költöző ismerőssel szexuális kapcsolatot létesítettek pénzért.

A lakásban lakó többi személy nem tudott arról, hogy a vádlott és az oda költöző ismerős között milyen megállapodás köttetett.

A járási ügyészség a vádlottat az épület rendelkezésére bocsájtásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Csongrádi Járásbíróság fog dönteni.

 

S z e g e d, 2018. január 2.

 

Dr. Kopasz Zsolt
főügyész

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |