< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Jobbik magyarázatot kér 1300 migráns befogadására ( ezt érdemes elolvasni, ne hagyd ki szerkesztő) Jobbik asks for an explanation for 1300 migrants

| Mobile | RSS

A Jobbik magyarázatot kér 1300 migráns befogadására ( ezt érdemes elolvasni, ne hagyd ki szerkesztő) Jobbik asks for an explanation for 1300 migrants

2018. január 12. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A Jobbik magyarázatot kér 1300 migráns befogadására

Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, hogy Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak arról beszélt, tavaly ennyien kaptak menekültstátuszt Magyarországon, azonban a kormány ezt az érintettek biztonsága érdekében nem tette közzé.

Jakab Péter szerint azt lehetett tudni, hogy a „kötvénybizniszen” keresztült 20 ezer gazdag migráns érkezett és azt is, hogy 2016 februárjában a kormányfő aláírta a kvóták végrehajtásáról szóló tanácsi határozatot. Mint mondta, azt azonban a legdurvább rémálmaiban sem gondolta volna, hogy ezt végre is hajtják és betelepítenek 1300 menekültet.

A jobbikos politikus szerint ha ez igaz, akkor az évszázad legnagyobb fideszes átverése zajlik, s színház volt az Állítsuk meg Brüsszelt! kampány, a kvótanépszavazás, a nemzeti konzultáció és a „sorosozás”. A miniszterelnök átvert egy nemzetet és becsapta saját szavazóit is – tette hozzá, felvetve, ha „tényleg létezik Soros-terv, akkor a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor most nem épp azt hajtja végre?”

forrás:híradó.hu

Jobbik asks for an explanation for 1300 migrants

Péter Jakab, spokeswoman of the opposition party, said Friday that Kristóf Altusz, Deputy State Secretary for European Affairs and Foreign Relations, told the Times of Malta that they had received refugee status in Hungary last year, but that was the security of those concerned has not been published.

According to Péter Jakab, it was known that the 20,000 rich migrants in the “bond business” had arrived and that in February 2016 the head of government signed the Council decision on the implementation of the quotas. As he said, however, he would not have thought in the heaviest nightmares that this would be executed and settled in 1300 refugees.

According to the right-wing politician, if this is true then the greatest fidelity scam of the century is taking place, and it was the theater to stop Brussels! campaign, quota vote, national consultation and “serialization”. The Prime Minister swept through a nation and deceived his own voters, he added, “if there really is a Soros plan, is Viktor Orbán’s Soros scholarship not just doing it now?”

Source: Hirado.hu

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |