< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről

| Mobile | RSS

Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről

2018. január 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről

A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a “Soros-tervvel” foglalkozna.

Mindezt a bizottság fideszes alelnöke mondta a hétfői sajtótájékoztatóján.

LMP-s politikusok összevissza hazudoztak a nemzeti konzultáció alatt, mindvégig a Soros-tervet támogatták, folyamatos fúrásban voltak.

– tette hozzá Németh Szilárd.

Az alelnök szerint aki a “Soros-tervet” támogatja, aki a “Soros-birodalom” érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a “Soros-terv” megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen. Felemlegette, hogy Szél olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros György fizet, “tehát Soros fizette Szél Bernadettet is”.

Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje a Lehet Más a Politika (LMP) nagygyűlésén a Budapest Kongresszusi Központban 2017. december 16-án. MTI Fotó: Kovács Attila

Németh Szilárdot megkérdezték, milyen alapon lehet kitiltani Szélt a Nemzetbiztonsági bizottsági ülésekről, mire azt mondta:

nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a Soros-terv téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert egészen mást képvisel, mint a magyar érdek.

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |