< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek, Nav / Blog article: Titkos jobbikos hangfelvétel Tállairól – reagált a Fidesz)))) Secret, better-than-right voice recording of their Tales, Fidesz responded

| Mobile | RSS

Titkos jobbikos hangfelvétel Tállairól – reagált a Fidesz)))) Secret, better-than-right voice recording of their Tales, Fidesz responded

2018. január 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek, Nav

Titkos jobbikos hangfelvétel Tállairól – reagált a Fidesz

Titkos hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Jobbik, amelyen állítólag Tállai András beszél arról, hogy a Fidesz tudatosan használja fel a Jobbik ötleteit azért, hogy így fogyjon a levegő a párt körül.

A felvételt Sneider Tamás tette közzé a legnagyobb videómegosztó portálon. A jobbikos politikus nem sokat árult el róla, mindössze annyit mondott, hogy tudomása szerint az elmúlt 2 hónapban készülhetett, de erre nincs bizonyítéka.

„Azért valljuk be őszintén, hogy azért odafigyelünk, hogy mit mond a Jobbik, és hát megpróbáljuk azt megcsinálni a Parlamentben. Ilyen egyszerű. Így aztán fogy a levegő, meg fogy a téma” – hangzott el a felvételen.

A Fidesz úgy reagált a cikkre, hogy az “nem más, mint a reménytelen helyzetben lévő Jobbik és a Simicska média nevetséges akciója”. A felvétel eredetiségét ugyanakkor a párt nem cáfolta.

Tállai András nem kívánt nyilatkozni. Egy kormányközeli forrás az ATV főmunkatársának azt állította, ha lenne is ilyen felvétel, az még a 2014-es kampányban készülhetett.

fecsego.eu(atv.hu

Secret, better-than-right voice recording of their Tales, Fidesz responded

The Jobbik, which allegedly Andras Tállai is talking about, says that the Fidesz consciously uses the ideas of Jobbik to consume the air around the party.

Tamás Sneider released the recording on the largest video sharing portal. The righteous politician did not tell much about it, all he said was that he knew he was prepared for the past 2 months, but he has no proof of it.

“We honestly admit that we are paying attention to what Jobbik says and we will try to do it in Parliament. That’s simple. So the air is running out, and the subject runs out, “he said.

Fidesz responded to the article as “the ridiculous action of the hopeless Jobbik and Simicska media”. However, the originality of the recording was not refuted by the party.

András Tállai did not want to comment. A source close to the government claimed to be a senior ATV chief if there was such a record, could be made in the 2014 campaign.

fecsego.eu (atv.hu

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |