< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Sajtóközlemény/Elkészült a szegedi bohócdoktorok bemutatkozó kisfilmje

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/Elkészült a szegedi bohócdoktorok bemutatkozó kisfilmje

2018. január 31. | hozzászólás | Közélet

Elkészült a szegedi bohócdoktorok bemutatkozó kisfilmje

 

Tisztelt Sajtópartnerünk!

Elkészült a szegedi Mosolykommandó Alapítvány bemutatkozó kisfilmje. A gyermekek gyógyulását segítő bohócdoktorok munkáját, mindennapjait bemutató videót kommunikáció szakos hallgatók bevonásával a Redfocus Films és Az Újságíróképzésért Alapítvány készítette el.

 

Egyesületek, alapítványok munkáját segíti együtt a szegedi Redfcous Films és Az Újságíróképzésért Alapítvány: kommunikáció szakos hallgatók bevonásával készítették el az együttműködés első eredményeként a Mosolykommandó Alapítvány bemutatkozó kisfilmjét.

 

A több hónapos munkát Vörös Zsolt, a Redfocus Films vezetője irányította, aki tapasztalt szakemberként egyengette a projektben résztvevő diákok tevékenységét. A félév során a hallgatók elsajátították az elméleti alapokat, megismerték a bohócdoktorok munkáját, majd a vezetővel együtt összeállították a kisfilm felépítését, elvégezték a forgatást, végül pedig az utómunkákat is.

 

Az elkészült kisfilm a mai trendeknek megfelelő formában mutatja be a Mosolykommandó Alapítvány mindennapjait, munkájuk jelentőségét és hatását. A bohócdoktorok folyamatosan segítik a Szegedi Gyermekklinikán a kis betegek lelki gyógyulását: jókedvükkel, játékos feladataikkal járulnak hozzá a mihamarabbi felépüléshez.

 

A Mosolykommandó Alapítvány tagjai nagy örömmel vették át az elkészült filmet, melyet 1%-os támogatások gyűjtésére, valamint általános bemutatkozó anyagként fognak használni a továbbiakban.

 

A videó elérhető a következő linken keresztül: https://youtu.be/HwaJGhzVEZM

 

Az Újságíróképzésért Alapítvány és a Redfocus Films a továbbiakban is tervezi a videókészítést olyan egyesületek, alapítványok számára, akik forráshiány miatt nem engedhetnék meg maguknak  imázsvideók elkészíttetését.

 

 

Tisztelettel:

 

Az Újságíróképzésért Alapítvány

 

Leave a Reply 244 megnézve, 1 alkalommal mai nap |