< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tisztelt Oláh István László főszerkesztő Úr/kedves barátom

| Mobile | RSS

Tisztelt Oláh István László főszerkesztő Úr/kedves barátom

2018. február 20. | hozzászólás | Közélet

Kedves Oláh István László!

Felemelő, nagyszerű hangulatú volt a Demokratikus Koalíció szombati kongresszusa és kampánynyitó rendezvénye. Igazi közösségi élményt jelentett a több ezer ember jelenléte. Erőt, egységet, hitet mutatott a DK a kormányváltást akaró sokaságnak – és persze a hatalmon levőknek is. Köszönöm mindenkinek, aki személyesen eljött, de hálás vagyok azoknak is, akik a Facebook-on vagy a televízió előtt ülve figyeltek a szavunkra.

Beszédemben elmondtam, hogy a kormányváltás utáni első napon milyen intézkedéseket kell hoznia az új kormánynak. Nincs alku Orbánnal, harc van! Rendbe kell tennünk az ország dolgait: felszámolni az igazságtalanságokat, börtönbe juttatni a felelősöket.

 

Kedves Barátom!

 

Mától hivatalosan is elindult a kampány. A DK a Szolidaritással szövetségben állított önálló listát, 46 körzetben pedig saját jelölteket állítottunk, akiket az MSZP és a Párbeszéd is támogat. 11000 aktivistánk jár mostantól házról házra, ott leszünk utcákon, tereken, fórumokon, és telefonon is mozgósítunk. Az a célunk, hogy minden körzetben a törvényben előírt ajánlásnak legalább a dupláját adjuk le.

 

Ha bármilyen kérdésed van az ajánlásokról, írj az info@dkp.hu címre, vagy hívd fel a 06 21 300 1000-es telefonszámot. Gyere, segíts, szükségünk van Rád! Vegyél részt Te is a kormányváltásban!

 

Dolgozzunk együtt Magyarországért, a Köztársaságért!

 

 

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc

Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |