< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Havas Henrik húszmillióra perli az ATV-t, mert kétségbe vonták az emberi tisztességét

| Mobile | RSS

Havas Henrik húszmillióra perli az ATV-t, mert kétségbe vonták az emberi tisztességét

2018. február 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Havas Henrik húszmillióra perli az ATV-t, mert kétségbe vonták az emberi tisztességét

„Polgári pert indítottam, mert azt a látszatot keltették, hogy egy belső vizsgálat elmarasztalt engem. Pedig ilyen nem történt. Helyreigazítást kell adniuk, és fizetniük 20 millió forintot, mert sérelem ért, hiszen a családomat és engem is megviseltek a történtek, ráadásul az emberi tisztességemet kétségbe vonták” – mondta a BEST-nek az újságíró.

Havas Henrik két hónapja tűnt el a képernyőről, miután többen is zaklatással vádolták. A tévés azóta „nyugdíjazta” magát, és mint mondja, nem érzi úgy, hogy újra dolgoznia kellene.

Megírtuk: Havas Henriket két kereskedelmi tévécsatornás „celebritás”, Baukó Éva és Molnár Anikó vádolta meg szexuális zaklatással. Havas visszautasította, s lényegében röhejesnek nevezte a vádakat, amelyeket a Vona Gábor Jobbik-elnökről írt, nemrég megjelent könyvének tulajdonított. Csakhogy az ATV először felfüggesztette a tévést, majd a belső vizsgálat lezárulta után közleményt adtak ki, amelyben tudatták, hogy a csatorna nem hosszabbítja meg a szerződését, amely az év végén egyébként is lejár.

Havas Henrik nem felejt

Arról is írtunk, a botrányt követően egészen abszurd beszélgetést mutatott be Hír Tv-ben kedden este Kálmán Olga és Havas, a történtekre azóta sincs kielégítő magyarázat. Ugyanakkor Havas már abban az interjúban előre bejelentette, hogy mindenkit beperel, aki kétségbe vonta szavait és tisztességét.

forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 160 megnézve, 2 alkalommal mai nap |