< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Közlemény: Kedves Oláh István László!/. Tisztelt főszerkesztő barátom

Közlemény: Kedves Oláh István László!/. Tisztelt főszerkesztő barátom

2018. március 7. | hozzászólás | Közélet

Közlemény: Kedves Oláh István László!/. Tisztelt főszerkesztő barátom

Kedves Oláh István László!

Szeretném itt is bejelenteni, hogy a Demokratikus Koalíció mind a 46 jelöltje megszerezte a választáson induláshoz szükséges ajánlást, jogerősen bejegyezték a DK országos listáját is. Mi 60 helyen léptünk vissza, ezzel a DK hozta  meg a legnagyobb áldozatot az együttműködésért a demokratikus pártok közül. Ennek ellenére készen állunk arra, hogy az LMP-vel méltányos megállapodást kössünk a demokrata oldal győzelme érdekében. A DK jól fog szerepelni, erős, önálló frakciónk lesz. Örömünk azonban csak akkor lehet teljes, ha április 8-án kormányváltás lesz, és megszabadulunk az Orbán-rendszertől.

Kedves Barátom!

Március 15-én demokratikus ellenzéki demonstrációt szervezünk – közösen a DK-Szolidaritás és az MSZP-Párbeszéd. Találkozzunk a nemzeti ünnepen 15 órakor a budapesti Fővám téren, a Szabadság-híd pesti hídfőjénél. Mutassunk erőt, kormányképes alternatívát az Orbán-rezsimhez képest. A rendezvényen én is beszédet mondok. Fontos lenne, hogy sokan legyünk. Kérlek, szólj barátaidnak, ismerőseidnek is.

Lassan az utolsó hónapra fordulunk rá a választás előtt, szükségünk van minden demokrata segítségére, aktivitására. Ha aktivistaként segítene nekünk a kampányban, szavazóköri delegáltként április 8-án vigyázna a választás tisztaságára, kérem jelentkezzen az aktivista.dkp.hu oldalon.

Dolgozzunk tovább Magyarországért, a Köztársaságért!

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc