< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kósa 24 órás ultimátumot kapott

| Mobile | RSS

Kósa 24 órás ultimátumot kapott

Kecskemét, 2018. január 26.
Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelõs tárca nélküli miniszter a Modern városok program fejlesztéseivel kapcsolatosan tartott sajtótájékoztatón Kecskeméten, a Városi Alapkezelõ Zrt. irodájában 2018. január 26-án. A program kecskeméti támogatási összege mintegy 100 milliárd forint.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Kósa 24 órás ultimátumot kapott

Ha önként nem távozik, Orbán Viktornak kell megvonnia pártja támogatását tőle.

Az óra lejárt, Kósa Lajosnak kicsengettek! Ezt a szocialista Gurmai Zita közölte. Szerinte Kósa Lajos megbukott, a fideszes politikusnak mennie kell. Az MSZP hajdú-bihari képviselőjelöltje felszólította a volt polgármestert, hogy kérjen bocsánatot a debreceniektől, és azonnal távozzon a közéletből.

Ha ehhez már nincs meg a józan ítélőképessége, akkor felszólítom Orbán Viktort, hogy vonja meg pártja támogatását a bukott politikusától. Ha ezt Orbán nem teszi, akkor osztozik Kósa bűnében.

Gurmai Zita 24 órát adott Kósa Lajosnak a visszalépésre, illetve arra, hogy a kormányfő érdemben lépjen. Mint írta, jobb most távozni, mint 3 hét múlva dicstelenül megbukni. Kósa elárulta a debrecenieket. Ha nem lép magától, ők fogják megvonni a bizalmat – írta.

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje később felszólította Orbán Viktort, hogy Kósa Lajost ne csak a kormányból távolítsa el, vonja vissza országgyűlési képviselőjelöltségét is.

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
Karácsony: Kósa idióta gazember

Felszólította Orbán Viktort, hogy a kormány mostantól ügyvezetőként működjön.

A másik ellenzéki párt, a DK elnöke előzőleg bejelentette, hogy feljelenti Kósa Lajost, mert a tárca nélküli miniszter nem áldozata, hanem tettestársa egy pénzmosási ügy előkészületének.

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Kósát pénzmosás miatt jelenti fel Gyurcsány

Szerinte a 4,3 milliárd eurós botrányban a miniszter nem áldozat, hanem tettestárs.

 

Kiemelt kép: MTI / Ujvári Sándor

forrás:hír24. hu

Leave a Reply 98 megnézve, 2 alkalommal mai nap |