< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, főszerkesztő blogja / Blog article: Dr. Veres Péter távozott Baksról…avagy eddig tartott Búza pünkösdi királysága

| Mobile | RSS

Dr. Veres Péter távozott Baksról…avagy eddig tartott Búza pünkösdi királysága

 

Dr. Veres Péter távozott Baksról…avagy eddig tartott Búza pünkösdi királysága

Ő jellemtelensége a jellemtelenségébe fulladt bele. Nem volt egyéniség. Csak nyalt Búzának, aki sorozatos törvénysértésekkel tudott előre lépni, – hat jellemtelen jegyzőt zabált meg nyalás közben a vadászata során Búza kölök-  a politikai védelmét barátjának, Farkas Sándor országgyűlési képviselőnek köszönhette. A barát egyetlen egyszer sem állt ki a Baksi szavazói mellett, s ettől független, kiteszi a fotóit Baks központjában…na ehhez pofa kellett!

Ám térjünk vissza Veres nyaló géphez!

A hazugság már megszületésekkor vele bujt ki a vaginán keresztül. Mindenkin átgázolt s a baksiakat eleve utálta, lenézte. A törvénysértéseit elsimította a Kormányhivatal Törvényességi- Hatósági Főosztálya, nem beszélve a bíróságon történtekről. Nem tudta miért van itt vagy ott. Neki az volt a feladata, hogy megzavarja a bírónőt, aki ezt észrevette s reagált. Magyarul:- utasította a habitusán való változtatásra. Hozzászólásai nyolc általános szintet sem ütöttre meg

 Nem ismerte a tényállást s ehhez saját magát s a baksiakat járatta le, hogy nyalással tövig falat érjen Búzánál.

Búza egy hazug, rosszindulatú, jellemtelen, beképzelt, pökhendi emberként belegázolt 1500 baksi emberbe. Tudjátok, az összejövetelen csak hazudott, csak hazudott, a jelenlévő ügyvéd Úr csak nevetett, csak nevetett, míg aközben Búza nem értette a csatornázási pénzekkel való visszaélésnek vége, el kell számolni a közel 50 millió Ft- .tal..Jaj majd el felejtettem, jelenleg Búza kölök ellen több bírósági, ügyészségi vizsgálat van folyamatban. Ettől hangos az egész ország s a média.

Azt nyilatkozta Búza kölök: – Farkas Sándor majd elintézi, hisz a legjobb barátja…Ezek szerint megtalálta a zsák a foltját.

Azt hiszem vagyonosodás nyilatkozatot fogunk kérni Búza Palánkai kettős ellen.

Az informátorunk jelzése alapján március idusa után megtépázva, lepisilve, lekakálva távozott Dr. Veres a nép s a jog árulója, aki nem szerette a baksiakat…
Kecskemétiné oklevelet osztogatott pedagógusi végzettség nélkül, de legalább baksi általános iskolai végzettsége van…csak hol jegyzik a  törvénytelenül szervezett számítógépes akcióját…ám ez még nincs elfelejtve Hódi úr! Ezzel is el kell számolni. Hogy Bálakat szerveznek, mikor  egyes képviselők bajban vannak, de el kell számolniuk a számlákkal…

Továbbiakban – Veres úr-  nem szeretne részt venni az Adatvédelmi Hatóság ellenőrzéseiben,, mivel nem tudnak már többet hazudni a költségeknél…A képviselő-testületet nem értesítették, hogy a Búza által folyamatosan redukált költségvetést ne tudják ellenőrizni…A javításokat információnk alapján fel kell tenni a baks.hu, oldalára!

Lejárt a hazudozások ideje

Veresnek Búzával együtt kell megjelennie a hatóságok előtt.. hiába mentél el Te jellemtelen hazug!- a törvény erejének vasökle Lenini módon zúzza szét  a hazugságaitokat, a jellemtelenségeiteket…stb.

A Baksi Vízközmű Társaság gazdálkodásával kapcsolatban  felfigyeltek s elindultak a vizsgálatok, mivel tudjátok kedves olvasóim a baksi önkormányzat hitelt vett fel a társaság nevére…(kettős hasznosításról van szó)Hogy hiteles volt-e azt most vizsgálják!

Nem is beszéltem a Hitelezési csalásról. Ezek a kis attitűdök fogják kettészakítani ezt a pökhendi, beképzel, hazug , jellemtelen csaló, tolvaj Búza kölköt, aki nagyon mélyről jött, s ezeket az embereket lehet a leggyorsabban felismerni a hatóságoknak.

Arra fogunk koncentrálni, hogy Farkas Sándor országgyűlési képviselő mit tesz a barátja érdekében tisztességes úton…

A mostanában érkezett hír alapján a Csongrád megyei Kormányhivatal periszkóp alá vette a baksi önkormányzatot.

Búzának TAKARODNIA KELL A KÖZÉLETBŐL ÉS A SILÁNY KÉPVISELŐ-TESTÜLETET FEL KELL OSZLATNI S ELSZÁMOLTATNI A KÖZPÉNZEKBŐL S A BÚZA KOTTÁJÁT, POLITIKAI NYALÁSAIT, FOLYAMATOS HAZUGSÁGAIT NYILVÁNOSSÁ TENNI!

Menjél vissza a nyomdába, Te félresikerült valaki. Nem fogsz nyugodtan élni, s a vagyonosodásodat dilettánsként fogod elveszteni…

Tetszik érteni Búza Úr!

2018-04-02                                             -oil-

Leave a Reply 615 megnézve, 1 alkalommal mai nap |