< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: A Gyűrűk Ura királyaként harcol Orbán Viktor Soros György orkjai ellen egy új kampányvideóban

| Mobile | RSS

A Gyűrűk Ura királyaként harcol Orbán Viktor Soros György orkjai ellen egy új kampányvideóban

A Gyűrűk Ura királyaként harcol Orbán Viktor Soros György orkjai ellen egy új kampányvideóban

– Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van. Felszerszámoztunk, felnyergeltünk! Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre! – ezzel a felkiáltással tett közzé egy, tényleg, nem is tudjuk minek nevezzük, talán a képi és szellemi borzalom a találó kifejezés, szóval egy szórakoztatónak szánt kampányvideót tett közzé a G. Fodor Gábor vezette portál, az enyhén szólva kormányközeli 888 saját Facebook-oldalán.

A videó a Gyűrűk Ura: A király visszatér egyik csatajelenete, amelyben a Orbán Viktor Theoden királyként vezeti a hadseregét az orkok ellen Minas Tirithért, és utasítja vezéreit, Lázár Jánost, Rogán Antalt és Kövér Lászlót. A miniszterelnök arcát a királyéra maszkolták. Így tűnik fel Lázár János is a kiváló remake-ben, amelyben az orkok hadserege Soros Györgyből, az ellenzéki pártok képviselőiből, illetve a 444-ből és az Indexből áll. Orbán Viktoréban a Fidesz, a Fidelitas és a 888 egységei harcolnak.

A videóban a „Nem engedhetjük, hogy újra vörösöké legyen az ország!” „Álljatok össze, ellenzéki csürhe!” „Rogán, támogasd a csapataink törzsét!” – mondatok röpködnek, miközben Lázár János nagyon figyel, Gulyás Gergely pedig hősiesen megfújja a kürtöt.

Tényleg nem találjuk a szavakat, hogy milyen mestermű született, ha viccnek szánták, azért kínos, ha pedig komolyan gondolták, akkor azért. Egy hozzászólás mindenesetre így hangzik:

Nézzék meg és döntsék el, mi volt a cél, és hogy maga J. R. R. Tolkien mit szólna ehhez:

forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |