< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Hír Tv: „Prolikat” és papokat is listáztak Kubatovék

| Mobile | RSS

Hír Tv: „Prolikat” és papokat is listáztak Kubatovék

Budapest, 2016. szeptember 15. Kubatov Gábor, a Ferencváros Torna Club (FTC) elnöke beszél Albert Flóriánnak, az egyetlen magyar aranylabdás futballista születésének 75. évfordulóján nyílt emlékkiállítás megnyitóján a Ferencváros otthonában, a budapesti Groupama Arénában 2016. szeptember 15-én. A kiállítást május 31-ig lehet megtekinteni a Groupama Arénában található Fradi Múzeumban. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Hír Tv: „Prolikat” és papokat is listáztak Kubatovék

Papok, tanárok és a „proli réteg” nevei is szerepelnek azon a listán, amit a Fidesz készített valószínűleg még 2014-ben azért, hogy beszervezzék őket a kampányba, tudta meg a Hír Tv. A birtokukba került dokumentumok alapján azt írják, hogy a vélhetően 2014-ben készült gyűjtésben a Sopronban és környékén élő embereket listázta a Fidesz, annak alapján, hogy mennyire lojális a párthoz, milyen kapcsolati rendszere van és milyen haszonnal jár a beszervezése.

A lap információ szerint nemcsak egyházi méltóságot, tanárt, büfést, háziorvost, de még egy komplett zenekart is be akartak szervezni Kubatov Gáborék.

Érdemes megnézni a Hír Tv oldalán, hogyan írnak azokról az emberekről, akiket be akarnak szervezni.

Csak egy példa:

Állandó ácsorgó ember a Templom utcában. A proli réteg egyik fő alakja, aki sokakkal beszélget. Nem mindegy, hogy mit terjeszt. A Cs. Máté embere. Figyeli az épületeit.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 59 megnézve, 1 alkalommal mai nap |