< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Új választást követelnek Ádertől a Pest megyei szocialisták/////. Démocrates dans le comté de Pest exigent une nouvelle élection de Ádor

| Mobile | RSS

Új választást követelnek Ádertől a Pest megyei szocialisták/////. Démocrates dans le comté de Pest exigent une nouvelle élection de Ádor

New York, 2017. szeptember 21. Áder János köztársasági elnök a Vízügyi Elnöki Tanács informális találkozóján az ENSZ New York-i székházában 2017. szeptember 21-én. Az államfõ mögött Bogyay Katalin, Magyarország ENSZ-nagykövete és Kõrösi Csaba, a Köztársasági Elnöki Hivatal Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának igazgatója. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Új választást követelnek Ádertől a Pest megyei szocialisták

Szerintük az ajánláskor és a szavazatszámláláskor is sok volt a szabálytalanság, egy új választás kiírása feloldhatná a vitát.

Meglepő című közlemény esett be a postaládánkba csütörtök kora hajnalban, amit az MSZP Pest Megyei Területi Szövetségének Elnöksége írt alá. Ebben lényegében belemennek abba a véleménykörbe, ami a közösségi médiában az ellenzéki szavazók között terjed, hogy a közlemény címét idézzük:

Áder János írja ki a megismételt választást!

Azt írják, az elnökség szerdai ülésén értékelte a választásokat, és szerintük annyira sok volt a választási csalásra utaló körülmény, hogy meg kell ismételni a választást. Erről márpedig a köztársasági elnöknek kell döntenie.

Vajon halálra van ítélve az MSZP?

A lesújtó választási kudarc után tanácstalanok a szocialisták, de aktívan keresik a kiutat szorult helyzetükből.

Azt írják, már a jelöltállítás se volt tiszta, halottak adatai szerepeltek íveken, sok esetben másolták az ajánlóíveket. A szavazáskor “külföldi állampolgárok ezreit szállították az urnákhoz” szerintük, ezzel valószínűleg a kettős állampolgárok (pl. kárpátaljai magyarok) határmenti magyarországi falvakba való bejelentésére utalnak. Hozzáteszik:

…most pedig egyre bizonyosabb, hogy a választási rendszer informatikai összeomlásával álcázták a választás eredményének a meghekkelését!

Így márpedig nem születhet legitim eredmény, a helyzetet csak a választás megismétlésével lehet feloldani. Ezért szólítják fel a Pest megyei szocik Ádert az új választás kiírására. Érdemes amúgy elolvasni az esetleges szavazatszámlálási csalásokról írott cikkünket, ami valószínűleg lelombozná a Pest megyei szocialistákat: rendszerszintű csalás nem volt, de sok a gyanús eset.

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Tényleg ellenzéki szavazatokat tüntettek el?

Valami nem stimmel jó néhány szavazókör adataival.

(Kiemelt kép: MTI Fotó/Bruzák Noémi)

forrás:hír24.hu

Démocrates dans le comté de Pest exigent une nouvelle élection de Ádor
Les socialistes du comté de Pest viennent d’Ádor
Selon eux, il y avait beaucoup d’irrégularités lors de la recommandation et le dépouillement des votes, et une nouvelle élection pourrait dissoudre le débat.

L’annonce surprise est tombée dans notre boîte aux lettres à l’aube de jeudi, signée par la présidence du Bureau territorial du comté de Pest de MSZP. En substance, ils viennent au point de vue de ce qui se passe dans les médias sociaux parmi les électeurs de l’opposition, pour citer le titre de la communication:

János Áder écrit le choix répété.

Ils disent que la présidence a évalué les élections mercredi et a dit qu’il y avait tellement de facteurs suggérant la fraude électorale qu’il était nécessaire de répéter les élections. C’est ce que le président de la République doit décider.

 

MSZP est-il condamné à mort?

Après l’échec des élections, les socialistes ne sont pas convaincus, mais ils cherchent activement un moyen de sortir de leur situation.
Ils disent que la nomination n’était pas pure, que des données mortes ont été incluses dans les archives et, dans de nombreux cas, ont copié des recommandations. Lors du vote, des milliers de ressortissants étrangers ont été transportés dans les urnes, ce qui suggère qu’ils sont susceptibles de signaler le passage des Hongrois aux villages hongrois de citoyens à double nationalité (par exemple les Hongrois de Transcarpatie). Ils ajoutent:

… il est maintenant de plus en plus certain que l’élection du système électoral a été déguisée à la suite de l’effondrement des résultats des élections.

Ainsi, si aucun résultat légitime ne peut être obtenu, la situation ne peut être résolue qu’en répétant le choix. C’est pourquoi Ágto Szocik du comté de Pest appelle à la nouvelle élection. Il vaut la peine de lire l’article sur la fraude frauduleuse possible, qui est susceptible de défaire les socialistes du comté de Pest: il n’y avait pas de fraude systémique, mais il y a beaucoup de cas suspects.

 

Avez-vous voté pour l’opposition?

Quelque chose ne va pas avec un bon nombre de bureaux de vote.
(Image vedette: MTI Photo / Bruzák Noémi)

Source: hír24.hu

Leave a Reply 87 megnézve, 1 alkalommal mai nap |