< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Fekete-Győr András: Felszabadítjuk Magyarországot és Európát a Fidesz alól////. András Fekete-Győr: Wydajemy Węgry i Europę z Fideszu

| Mobile | RSS

Fekete-Győr András: Felszabadítjuk Magyarországot és Európát a Fidesz alól////. András Fekete-Győr: Wydajemy Węgry i Europę z Fideszu

Fekete-Győr András: Felszabadítjuk Magyarországot és Európát a Fidesz alól

 SZERZŐ: BÍRÓ VERONIKA

A párt bejelentésének megfelelően a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András, is ott volt a szombati tüntetésen. Lapunk kérdésére elmondta, a Momentum azért vett részt a demonstráción, mert április 8-án milliók veszítették el a hitüket és a reményüket, valahol pedig a politikai közösségüket is. Minden egyes alkalom, amikor sok tízezer ember tud összejönni, fontos erődemonstrációnak számít. Morális szempontból is számít, hogy lássák az emberek, nincsenek egyedül – fogalmazott a politikus.

Fotó: Bíró Veronika

Nem gondolja ugyanakkor, hogy a hatalmas tüntetés a pszichikai hatáson túl bármiféle befolyást gyakorolna. – A szervezettségnek van hatása. Politikai pártok nem hiába léteznek egy demokráciában. Meg kell szervezni az embereket, el kell indítani őket a választáson. A Momentumba az elmúlt öt napban ötezer ember jelentkezett tagnak az eddigi 1500-hoz képest. Az emberek úgy érezhetik, hogy van értelme egy szervezett közösség tagjává válni. Mi folytatjuk a munkánkat – ígérte.

Elmondása szerint országos mozgalmukat szeretnék kiszélesíteni, és a 2019-es önkormányzati választásokra fel kell szabadítani a falvakat és a városokat a Fidesztől. Úgy gondolja, hogy nagyon sok munkát, főként terepmunkát kell ezért elvégezni.

– Meg kell találnunk az ellenszerét a migránsozásnak. Egy másik problémát és másik megoldást kell adni az emberek elé. Ezen fogunk dolgozni. Például hogy a kivándorlás mit okoz.

Ezeket kell szépen, egyszerűen elmondani, és választ adni rá – mondja. Első lépésként a 2019-es önkormányzati és EP-választásokra készülnek. Céljuk, hogy „Európát is felszabadítsák a Fidesz alól”, továbbá a magyar falvakat, városokat, és a fővárost is. Erre fognak gyúrni a következő években.

forrás:168 óra.hu

András Fekete-Győr: Wydajemy Węgry i Europę z Fideszu

AUTOR: SĘDZIA WERONIKA

Zgodnie z zapowiedziami partii, w sobotnią demonstrację obecny był prezydent Ruchu Momentum, András Fekete-Győr. W naszym pytaniu Momentum uczestniczyło w demonstracji, ponieważ 8 kwietnia miliony straciły wiarę i nadzieję, a w jakiś sposób swoją wspólnotę polityczną. Za każdym razem, gdy dziesiątki tysięcy ludzi może się spotkać, jest to ważna demonstracja siły. Jest moralnie ważne, aby widzieć ludzi, a nie samych “- powiedział polityk.

 

Zdjęcie: Veronika Bíró
Ale nie sądzicie, że masywna demonstracja wywarłaby jakikolwiek wpływ poza efektem psychicznym. – Organizacja ma wpływ. Partie polityczne w próżni nie istnieją w demokracji. Musisz organizować ludzi, musisz ich rozpocząć w wyborach. W Momentum przez ostatnie pięć dni pięć tysięcy osób było członkami od 1500 roku. Ludzie mogą uważać, że warto być członkiem zorganizowanej społeczności. Będziemy kontynuować naszą pracę – obiecał.

Według niego chciałbym rozszerzyć ruch narodowy, a wioski i miasta z Fideszu powinny zostać uwolnione w wyborach lokalnych w 2019 roku. Myślisz, że musisz dużo pracować, zwłaszcza w terenie.

– Musimy znaleźć antidotum na migrację. Kolejny problem i inne rozwiązanie należy dać ludziom. Będziemy nad tym pracować. Na przykład, co powoduje emigrację.

Muszą być piękne, łatwe do powiedzenia i na nie odpowiedzieć “- mówi. W pierwszej kolejności przygotowują się do 2019 r. Wyborów komunalnych i do PE. Ich celem jest “uwolnienie Europy od Fideszu”, a także węgierskich wiosek, miast i stolicy. Będą ugniatane w ciągu następnych kilku lat.

Źródło: 168 órája.hu

Leave a Reply 181 megnézve, 1 alkalommal mai nap |