< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán Viktor egy euróval teli pénzeszsákot a háta mögé rejtve harcol a brüsszeli diktatúra ellen////. Viktor Orbán fights a euro-packed money behind his back fighting for the dictatorship in Brussels

| Mobile | RSS

Orbán Viktor egy euróval teli pénzeszsákot a háta mögé rejtve harcol a brüsszeli diktatúra ellen////. Viktor Orbán fights a euro-packed money behind his back fighting for the dictatorship in Brussels

Orbán Viktor egy euróval teli pénzeszsákot a háta mögé rejtve harcol a brüsszeli diktatúra ellen

 SZERZŐ: ÁGOSTON ZOLTÁN

Politico készített egy összeállítást az elmúlt egy héten európai lapokban megjelent legjobb karikatúráiból, köztük a holland De Vollkskrantéval, amelyen Orbán Viktort lehet látni, amint egy EU feliratú pénzeszsákot rejt el a háta mögött, és eközben azt harsogja:

Harcolni fogunk a diktatórikus brüsszeli elit ellen!

A karikatúra a De Volkskrant április 10-i számában jelent meg. Az nem világos, hogy a magyar miniszterelnök észrevette az ellentmondást, amely az EU-s támogatás elfogadása és a kormánya által tavaly óta vezényelt EU-ellenes gyűlöletkampány között feszül.

(A hvg.hu nyomán)

forrás:168óra.hu

Viktor Orbán fights a euro-packed money behind his back fighting for the dictatorship in Brüsszelben

AUTHOR: ZOLTÁN ÁGOSTON

Politico made a compilation of his best cartoons in the European week, including Dutch De Vollkskranté, on which Viktor Orban could be seen as hiding behind a backdrop of an EU-label, and in the meantime he says:

We will fight the dictatorial Brussels elite!

The cartoon was released by De Volkskrant on April 10th. It is unclear that the Hungarian Prime Minister has noticed the contradiction between the adoption of EU support and the anti-EU hate campaign conducted by his government since last year.

 

(Following the hvg.hu)

Source: 168óra.hu

Leave a Reply 92 megnézve, 1 alkalommal mai nap |