< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A DK negyven körzetben támadja meg a választási eredményeket

| Mobile | RSS

A DK negyven körzetben támadja meg a választási eredményeket

2018. április 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A DK negyven körzetben támadja meg a választási eredményeket

A Demokratikus Koalíció (DK) megtámadja az összes olyan választókerület eredményét, ahol jelöltjei indultak, de a hivatalos eredmény alapján nem nyertek – jelentette be a Gyurcsány Ferenc vezette párt. A közlemény szerint a döntés negyven körzetet érint.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás – ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A közlemény szerint a párt folyamatosan gyűjtötte az információkat a visszaélésekről. Számos szavazókörben észleltek szabálytalanságokat, egyes helyeken több szavazólap volt az urnákban, mint ahány szavazatot leadtak, emiatt megsemmisítették a szavazatok jelentős részét, de volt olyan szavazókör is, ahol tévesen rögzítették az eredményeket. A DK szerint feltűnő, hogy a szavazatok megsemmisítése elsősorban az ellenzéki pártokat és jelölteket sújtotta.

„Nincs kis csalás és nagy csalás, csak csalás van, ezért a választások megismétlését követeljük minden ilyen körzetben” – hangsúlyozta  a párt.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 40 megnézve, 1 alkalommal mai nap |