< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Cső Viktátor!..Tudod féleszű miniszterelnököm… – egy fiatal lány beint Orbánnak

| Mobile | RSS

Cső Viktátor!..Tudod féleszű miniszterelnököm… – egy fiatal lány beint Orbánnak

2018. április 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Cső Viktátor!..Tudod féleszű miniszterelnököm… – egy fiatal lány beint Orbánnak

Orbán a rácsok mögül (elől) üzent

Szóval velem is meg akarsz állapodni, hogy legyen végre gyerekem. Szép dolog ez lássuk be – legalább is jól hangzik. Én 23 éves vagyok, sokan mondják azt, hogy gyermekvállaláshoz még fiatal, de most nem ez a lényeg (erre később visszatérünk).

Tudod Vitya én a te “gyerekedként” értem meg a nagykorúságot

egy gyermekotthonban, ahol már az ételt is lopták egymástól, nem csak a pénzt és az egyéb értékeket. De nyugi, becsületesen dolgozó ember vagyok, csak épp nem térül meg. Képzeld el nyolc általánosom van és asszisztens vagyok, de mivel nincs meg a végzettségem a munkakörömhöz, annyit keresek mint egy operátor. Fizetem a 25 négyzetméteres luxusalbérletemet, mely nyolcvanezer jó magyar forintot tesz ki havi szinten. Majdnem a fizetésem háromnegyede. Akkor kéne még enni, meg dolgozni menni (és most ne beszéljünk arról, hogy miben, előbb-utóbb pucéran). Hó végén kijövök nullára jó esetben.

Persze, együtt könnyebb lenne, mármint egy kandúrral.

Csak az a baj, hogy ha egy nálam jobban kereső egyénnel kötném össze az életem, hogy belőlem is legyen valami, akkor aranyásó vagyok, ha pedig egy hozzám hasonló vagyoni helyzetű egyedet választok, akkor ketten vagyunk szegények és senkik.

Tanulhatnék is akár, csak mikor, meg miből?

Egy munkahely sem fogja tolerálni. A jelenlegi munkahelyemen papíron nyolc órát dolgozok, de mégis nyolc és felet töltök bent alsó hangon. Meg minden szombaton bemegyek még amellett, hogy a luxusmacskám is tudjon enni, ne csak én. (Remélem vele is fogsz egyezkedni, ő is lány.)

Nézzük a korombeliek értelmi szintjét

(mármint a férfiakét) és előre elnézést kérek a kivételektől az általánosításért. Volt gazdag és nem gazdag barátom is. A gazdag sose akart gyereket, élni akart, inni. bulizni, új kocsit, azt akarta, hogy beintegrálódjak a sleppjébe és asszisztáljak a hülyeségeihez. Nem túl fényes jövőkép és sajnos már ez is a 30-as korosztály. Most nézzük a szegényeket: gyereket akar, családot akar, de semmije nincs hozzá, de ha lehet, akkor ő feleségül venne, mert legalább jól főzök és finom az almás pitém. Ez sem túl biztató ugyebár.

Természetesen a gyengébbik nem képviselői közt is akadnak igen érdekes kategóriák, ebből következik az, hogy vannak azok a folyamatosan átvert, kihasznált, csalódott férfiak is, most vagyoni helyzetet nem nézve. Őket az égvilágon semmi nem tudja rávenni egy kapcsolatra, nemhogy egy házasságra. (Egy nő azért szereti általában, ha szülés előtt összeházasodnak, csak szólok.) Csak azért említettem meg ezeket, mert férfi is kell a gyermeknemzéshez, nem csak nő.

És akkor most beszéljünk a zátonyra futott kapcsolatokról, házasságokról:

van, hogy két ember már rég továbblépne és hallani sem akar egymásról, de nem tudnak anyagilag függetlenné válni egymástól, ezért együtt maradnak. Ebből csak keserves évek származnak, de gyerekáldás nem lesz.

Tudod Viktorkám, féleszű miniszterelnököm,

nekünk, akiknek nem volt családja, vagy rossz körülmények között nőttünk fel, nagyobb a fészekrakó ösztön, és nem is tagadom, hogy mennék már gyesre szívesen, csak ha én most is felcsináltatom magam a nagy semmire, akkor nem csak magammal szúrok ki, hanem a majdani hússal a húsomból. És amíg te ott vagy, ahol, nem is álmodom gyerekről.
Esetleg akkor lehetne nagyobb esély a gyerekre, ha kicsit több lenne, mint a nulla a támogatás olyan kezelésekre, mint az afázia terápiája, a fogszabályzás és az akne terápiás kezelése – merthogy mindegyik zsebbenyúlós. Merthogy nem mindegyik nő néz ki úgy, mint a Cosmopolitanben. Többek között én sem. De nekünk, akiket nem áldott meg az ég karcsú vonalakkal, vagy hamvas bőrrel, esetleg gyönyörű mosollyal, nekünk is vannak terveink és álmaink. Csak te ezt sem veszed figyelembe.

Egy nő általában kigürcöli a belét,

mire 30-40 éves kora körül eljut odáig, hogy gyerek (ha eljut), aztán igazából, már türelme sem lesz hozzá, meg közben is csak dolgozni fog és ad a te drága kis országodnak egy agyhalott, korlátolt fiatalt.
A mostani helyzetet tekintve, ha meglenne minden feltételem a gyerekvállaláshoz, akkor is inkább külföldre mennék és soha el sem mondanám a gyerekemnek, hogy közöm volt valaha Magyarországhoz. Mert Magyarország jobban teljesít, meg jönnek a migránsok, meg Soros György….

(szerző: Moss Mercédesz)

forrás városi curir

Leave a Reply 156 megnézve, 1 alkalommal mai nap |