< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek, Nav / Blog article: Magyar Idők: Elveszik Tállaitól az adóügyeket

| Mobile | RSS

Magyar Idők: Elveszik Tállaitól az adóügyeket

Magyar Idők: Elveszik Tállaitól az adóügyeket

Tállai András marad az új Orbán-kormányban mint a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára, de elveszik tőle az adóügyeket – jegyzi meg egy félmondatban a kormányalakításról szóló cikkében a kormányközeli Magyar Idők. Hogy ki irányíthatja a NAV-ot a Mezőkövesd focicsapat tulajdonosa után, vagy hogy az adóhivatal sikeresnek látszó reformjai ellenére miért veszik el a feladatot Tállaitól, arról nem ír semmit a lap.

Tállai András 2015-től irányította az adóhatóságot, így ő vezényelte le az adócsalás elleni csodafegyvernek számító elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer bevezetését,  az online pénztárgépeket használók körének kibővítését, a társasági adó csökkentését és a NAV-ot emberarcúvá/felhasználóbaráttá tevő reformokat, például azt, hogy az adóhatóság sok embernek megcsinálja az adóbevallását.

Emellett olyan dolgokról is ismert, mint például elintézte, hogy Mezőkövesden a Mol csökkentse az üzemanyagok árát, aminek hála régen nem látott elismerésben részesült a városában

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

forrás:index.hu

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |