< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi komment, avagy elviselhetetlen a falunak

| Mobile | RSS

Baksi komment, avagy elviselhetetlen a falunak

Baksi komment, avagy elviselhetetlen segédmunkás a falunak

 

„Aranyos újságíró úr. Ne haragudjon, hogy zavarom, de már nem tudjuk többen elviselni a segédmunkást félelmet kelt a faluban élőkben. Azok az emberek is felelősek a falu biztonságáért, akik ide hozzák szerelni az autókat, segédmotorokat, villanymotorokat. A sógornőm ott lakik abban az utcában .

Nem tudnak pihenni leszázalékolták, többször megjárta az alkoholelvonót, többször bent volt az idegosztályon is.

Egy segédmunkás volt világ életében s elitta az agyát. Mért adja ki magát szerelőnek, nincs benne lelkiismeret, sosem dolgozott, minden honnan kirúgták. A Déléptől fegyelmivel távozott a részegsége miatt. A férjem is ott dolgozott. na erről a családja tudna beszélni ha mernek.

A férjem is idegileg volt leszázalékolva. Ismerem ezt a fajtát. A kezelő orvos dr. Papp Ágnes Kisteleki idegorvos volt, mint a segédmunkásnak. Felelősnek tartom dr. Orosz Éva baksi háziorvost is.

Meddig köl még félnünk. Búza Zsolt sem a képviselők nem tesznek semmit.

Csak ennyit szerettem volna mondani. Mi hiszünk magában, mert tudjuk maga csak jót akar az embereknek, s a falunak is.”

X

 

Most érkezett!

Kárókatona

“Igazad  van drága Matildom. Ez egy senki a feleségével  együtt.

Búza a legszemetebb, hogy eltűri, hogy átvágjon bennünket, s leszedjen ez az elmebeteg segédmunkás. Miért alakították meg a nonprofit  gyárat, az is csak a Búza érdekeit szolgálja. Nincs a falunkban egy kismotor szerelő, háztartási szerelő kisgépek, traktorok szerelő. Ez az idegbeteg segédmunkás  mindent elvállal. Adót nem fizet. Emlékszel Pista bácsira az 100 forintér javította a villanyt.Az szakember volt. Ez a szemét  segédmunkás elmebeteg feljelentette és megbüntették. Ő az aki mindenkit feljelent csak más név alatt, olyan mint a Búza”

X

 

 

Leave a Reply 162 megnézve, 1 alkalommal mai nap |