< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Durván nekiment a Magyar Időknek és egy Soros-ellenes csoportnak a Magyar Ügyvédi Kamara

| Mobile | RSS

Durván nekiment a Magyar Időknek és egy Soros-ellenes csoportnak a Magyar Ügyvédi Kamara

Durván nekiment a Magyar Időknek és egy Soros-ellenes csoportnak a Magyar Ügyvédi Kamara

Nagyon kemény válaszlevélben ítéli el a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, Bánáti János a Magyar Idők azon névtelen cikkét, amelyben arról írnak, hogyan hálózza be Soros György (ki más?) a magyar igazságszolgáltatást.

A bejegyzést nem Bánáti János tette közzé, de kerestük telefon, és az Indexnek megerősítette, hogy valóban az ő szövege olvasható ebben a Facebook-bejegyzésben, de többet nem kívánt mondani.

A Magyar Idők cikkénél szerzőnek a Tűzfalcsoport van feltűntetve, akik tavaly már készítettek ugyanebben a témában egy cikksorozatot, csak akkor az “Így” helyett “Hogy” szóval kezdődött az írás címe, viszont lényegében ugyanúgy megpróbálják benne valahogy elhitetni az olvasóval, hogy Soros György igazából már a bíróságokra is betette a lábát a háttérben. A Tűzfalcsoport egyébként egy titokzatos Soros-ellen csoport, amelyről korábban ebben a cikkünkben is írtunk. Magukat egyébként tényfeltáró blogként, a nemzeti védőhálóként és a Corvin köz krónikásaiként definiálják.

forrás:index.hu

Leave a Reply 66 megnézve, 1 alkalommal mai nap |