< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi komment a javából, avagy ügyészség, rendőrség, fogyasztóvédelem, kormányhivatal figyelem vagy nem érdekel hogyan bujkál – bujtatják az adócsalót?

| Mobile | RSS

Baksi komment a javából, avagy ügyészség, rendőrség, fogyasztóvédelem, kormányhivatal figyelem vagy nem érdekel hogyan bujkál – bujtatják az adócsalót?

 

Baksi komment a javából, avagy ügyészség, rendőrség, fogyasztóvédelem, kormányhivatal figyelem vagy nem érdekel hogyan bujkál – bujtatják az adócsalót?

 

Géza bá

„Tisztelt szerkesztő Úr. Ma hajnal fél hatkor érkezett ez a segédmunkás a elmebeteg a négykerekűvel  az utcánkba. A szomszéd foglalkoztatja. Esténként a putri mögött lévő földúton illetve sötétedéskor az utcáról viszik a szerelni valót.

Ha az utca beszélni tudna csak úgy köpné a neveket , hogy ki lopja a fát az, erdőből, s melyik traktoros hordja a földútról a lopott fát, amit eladnak.

A családom nem tud pihenni, én is beteg vagyok és nem hiányzik az állandó kontárkodás ami a szomszédból jön.

Búzának is szóltam és kizavart az önkormányzatból. Nem tesznek semmit ellene.

Remélem az új törvény most hallottam a televízióban helyre teszi ezeket az adócsalókat s vizsgálatra kényszeríti a hatóságokat meg ezt a jellemtelen Búzánkat.

Reméljük Bakson, hogy a törvény elgáncsolja a hivatalokat is s főleg hazugságvizsgálat elé kell állítani, őt a hamis tanúival együtt – alias törpe, és Zs .t-, mint bűntársával fizettessék vissza több milliós adócsalását

Ez a jellemtelen segédmunkás és akik foglalkoztatják, mint T. János, N.N. János , K.T és sokan mások

X

Leave a Reply 181 megnézve, 1 alkalommal mai nap |