< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Újabb résztvevőkkel bővült a gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

| Mobile | RSS

Újabb résztvevőkkel bővült a gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

2018. június 11. | hozzászólás | Kultúra

Újabb résztvevőkkel bővült a gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

 

Tisztelt Sajtópartnerünk!

Idén is folytatódik a Befutó Gyakornoki Program a szegedi Kommunikáció Tanszéken: immáron tizenhat szervezet, vállalat kínál gyakornoki lehetőséget a kommunikáció szakos hallgatóknak.

A Befutó című gyakornoki program friss gyakornokai június 13-án, szerdán 11 órakor veszik át jelképesen megbízóleveleiket a Bölcsészettudományi Kar épületében.

 

A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke 2015-ben indította útjára a Befutó Gyakornoki Programot. Az elmúlt három év alatt tizenhatra nőtt azon vállalkozások, szervezetek száma, aki a program keretében fogadnak kommunikáció szakos hallgatókat gyakornokként.

 

A kezdeményezés célja kettős. Egyrészt a hallgatók tandíjfizetési terheit kívánják így csökkenteni, emellett pedig fontosnak tartják, hogy a diákok már egyetemi éveik alatt komoly szakmai tapasztalatot gyűjtsenek, s így tanulmányaik befejezése után könnyebben tudjanak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A 2018-19-es tanévben a programban résztvevő szervezet listája itt olvasható: http://sztekomm.hu/befuto/

 

A Befutó Gyakornoki Programban résztvevő szervezetek, intézmények képviselői sajtónyilvános esemény keretében adják át a nyertes hallgatóknak a gyakornoki állásról szóló okleveleket június 13-án, szerdán 11 órakor a Bölcsészettudományi Karon.

 

A Befutó nyerteseinek a programban résztvevő szervezetek képviselői június 13-án, szerdán 11 órakor adják át az okleveleket a hallgatóknak sajtónyilvános esemény keretében.

 

A sajtóeseményre tisztelettel várjuk az újságíró kollégákat!

 

A sajtóesemény helyszíne: SZTE – Bölcsészettudományi Kar épülete (Szeged, Egyetem u. 2.), kari konferenciaterem (a portánál balra fordulva, a földszinten, a folyosó végén).

 

 

Üdvözlettel:

SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék

Szeged, Egyetem u. 2.

sajto.sztekomm@gmail.com

+36 20 532 0664

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |