< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek, Nav, nébih / Blog article: Komment a NAV-ról/ a Csongrád Megyei kormányhivatal visszaéléseiről..Orbán Viktor miniszterelnök Úr figyelem

| Mobile | RSS

Komment a NAV-ról/ a Csongrád Megyei kormányhivatal visszaéléseiről..Orbán Viktor miniszterelnök Úr figyelem

Komment a NAV-ról

Egy érdekes észrevétel vélemény érkezett a NAV munkájáról, s annak visszaéléseiről

Mamuska

Kedves szerkesztő Úr!

Először is szeretjük a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál  híreit és az Ön igazságérzetét. Bár többen lennének ilyen újságírók, akik a nép érdekeiért tették le az esküjüket.

Én is újságíró voltam csak már régóta nyugdíjas vagyok.

Ismertem a szüleit. Tisztességes, becsületes családból származik. Az édesanyja baronesz volt.

Mi sem értünk egyet Juhász Tünde habitusával és népellenes kirohanásaival. – mi csak vasorrú bábának tartjuk- Önnek igaza van. Teljes mértékig alkalmatlan a kormánybiztosi feladatok ellátására. Őt az önös érdekei  vezénylik, fáj az igazság ezért tombol…és próbálja magát lejáratni.

Ám Ön felemelkedett a Juhász Tünde kicsinyessége felett. Az ismerőseim is tájékoztattak, terror van a kormányhivatalban. Csak Juhásznak lehet igaza. Annyira fél és gyűlöli a főszerkesztő Urat, hogy hibát hibára épít. A megbeszéléseket kihelyezi a nyalógépei hivatalába )Baks). Törvénysértésre is képes, hogy megalázza Önt. De az  akna munka már Pesten is visszhangzik, azonban nem elég hangosan. Tudja “alul a víznek árja, de mégis a víz az úr”

Sokan várjuk Juhász Tünde bukását, valamint a Kisteleki Járási Hivatal  Szalai Gabriella jellemtelen  vezetőjének együtt muszáj buknia a vasorrú bábával… Alkalmatlan, nyalógépnek tartjuk. a nyelv ugyan az csak a segg változik

Régóta ismerem a HMVH aljegyzőt Makó Andrást. Egy kis senki volt fagylaltozó nyelvvel rendelkezett. Lázár János tette azzá, aki nem ért az adóügyekhez s a vezetéshez pláne. Nem véletlen Lázár lemondása…csak figyelnie kell a részletekre…Lázár bukását pontosan ezek a ” törpe”nyalógépek fogják lassan, de biztosan szétfeszíteni. Farkas Sándor nem sokáig lesz a hivatalában…tudja innen nagyot lehet esni ezzel a szellemi képességgel.

Sajnos Orbán Viktort megvezetik a Vásárhelyiek. A céljuk, hogy a Fidesz elbukja az EU választásokat és átvegyék a hatalmat Csongrád megyében végleg. A terv egy gonosz, ám könnyen kivitelezhető. A vasorrú bába ennek érdekében gyűjti a levitézlett “buta” polgármestereket, fagyizókat, akik semmire nem alkalmasak. lásd Baks

Remélem tudtam segíteni, már csak azért is, mivel az édesanyja nekem az egyik legkedvesebb barátném volt, valamint az 56 -os események szegedi hőse…Ön erről még nem írt! Ne szégyellje a családja történetét hisz Szeged egyik prominens családja.

X

Leave a Reply 691 megnézve, 1 alkalommal mai nap |