< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szétszedik Orbánt a sorosozás miatt a magyar kommentelők

| Mobile | RSS

Szétszedik Orbánt a sorosozás miatt a magyar kommentelők

2018. június 17. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Szétszedik Orbánt a sorosozás miatt a magyar kommentelők

Mindig, mindenütt csak az ellenségek, jönnek és jönnek, mint a Walking Deadben a zombik. Nincs élet, nincs siker nélkülük.

Persze, nem mindenki síkülye, hogy tátott szájjal hallgassa Orbán Viktor legújabb konteós baromságát.

Most éppen arról, hogy a migráció baloldali összeesküvés lenne Európa ellen, mely ordas hülyeségnek azzal ágyazott meg, hogy Soros “Gyíkember” György szervezi és magánvagyonából finanszírozza a menekültáradatot.

Az erről szóló hírekre ilyen és ehhez hasonló kommentek százai érkeznek a Facebookon:

Imre:
“Semmi gyíkemberek? Vagy az a Soros szinonímája? :D”

Anna:
“Micsoda galádság azt szídni, akinek az életpályáját köszönheti. Még a feleségét és a Ráchel babát is kivihette Angliába, hogy Soros pénzén ott tanuljon. Ha jól tudom, beletört a bicskája és a végzés előtt hazajött. De Soros nélkül Orbán ma senki sem volna. Soros bánja meg ezt a bűnét!”

Dávid:
“Vajon ha a már 85 éves Soros egyszer meghal, akkor ki lép a helyébe az első számú közellenség pozíciójába? Biztos nagyon rossz érzés lesz az első hetekben, hogy nem lesz kit hibáztatni a saját baklövéseik miatt, de ügyes fiúk ezek, megoldják majd.”

Réka:
“Talán azzal kellene kezdeni, hogy szépen visszafizeti a haverjaival együtt az összes támogatást, kamatokkal, amit Sorostól kaptak, mert ugye, addig jó volt, amíg a zsebüket tömte…”

Lóránt:
“Tényleg az érdekel, hova jut ez az ember mondjuk 15 év múlva? Én már most marhára unom, legszívesebben ignorálnám, de mindenhonnan direktbe jön az arca, meg a sületlenségei.”

Lajos:
“No lám! Hát megvan az új ellenség! Kezdtem aggódni, hogy már ellenség nélkül marad a nemzet! De nem! Kreatívak a fiúk!”

fecsego.eu/propeller.hu

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |