< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, főszerkesztő blogja, Nav / Blog article: Mikor lesz pelenka csere a NAV – nál dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!- avagy nyílt felülvizsgálati kérelem a Csongrád Megyei NAV- nál

| Mobile | RSS

Mikor lesz pelenka csere a NAV – nál dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!- avagy nyílt felülvizsgálati kérelem a Csongrád Megyei NAV- nál

 

Mikor lesz pelenka csere a NAV – nál dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!- avagy nyílt felülvizsgálati kérelem a Csongrád Megyei NAV ellen

Már ráférne a Csongrád Megyei NAV- nál a vezető váltás osztályvezetői szintig! Revideál szúrópróbaként- objektívan- a közérdekű bejelentések kivizsgálását, s a cél ne az legyen, – mint szegeden, hogy lealázzák az állampolgárt, aki csak a demokratikus-alkotmányos jogaival támogatná a kormány társadalmi, gazdasági, politikai munkáját. Impresszióm, rálátásom, hogy ezzel a negatív hozzáállással – szegeden- elveszik a magyar állampolgárok kedvét, és kompromittálják a restanciai leveleikkel, szinte azt is mondhatnám „dilinek” nézik a választókat.

Addig, míg szegeden Lázár János országgyűlési képviselő emberei ülnek a NAV , kormányhivatalok vezetői székében, Csongrád Megyében-addig az állampolgárokat morálisan lealázzák, hiteltelenné teszik…

– Kizárólag csak akkor kapnak hiteltelen értesítést a kérelmükre, ha befizetnek 3000Ft –ot!!!!!

– Kérdés, miért alázták meg az állampolgárt!

– Magyarországon mennyi állampolgárral tejeltették le az illetéket

Kaptam egy barátságtalan, megalázó levelet a budapesti központi NAV- tól.

Iktatószám:2305621457

Tárgy: tájékoztatás

Ügyszám:2136187896 (P/288/2018

Ügyintéző: Pálné dr. Kiss Judit

Aláíró: Dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit

Tisztelt H- államtitkár asszony!

Levelében leirtókkal abszolult nem tudok egyetérteni. Ez csak arra volt „kiváló”, hogy lealázzanak. Ám ezt megszoktam a Csongrád Megyei NAV vezetői gárdájától, Makó András igazgató, Emeri Edit szakmai igazgató helyettes, Bugyáné Jenei Antónia osztályvezetőtől. Lehet, hogy Ők élvezik, s örömöt jelent számukra a NAV haláltusája.

A levele 5. bekezdésében Ön tagadja a 3000Ft befizetését! Nekem meg van a Csongrád Megyei NAV – bankszámlájára a 3000 Ft.os átutalás!!!

-Kérem utaltassa vissza Makó Andrással az átutalt 3000Ft-ot!

A 4. bekezdésben elismeri, hogy nincs információja a Sándorfalvi autószerelő vizsgálatáról. Akit a „jegyzőkönyvek” alapján nem vizsgáltak, hiszen hiteltelen s méltánytalan volt a hiányos szándékos „jegyzőkönyv” a NAV részéről, amit az ellenőrök sem az autószerelő nem írt alá, és nem volt lepecsételve. Nem volt lezárva…stb. Ergo: tisztességtelen!

A mai napig nem tud elszámolni 300 ezer forinttal a Sándorfalvi autószerelő, nem tud számlákat szemléltetni, hogy milyen alkatrészeket vásárolt a javításhoz. Előlegszámlát adott, ami, hiányos flecni, végelszámolási számlát nem adott, amiben tételesen fel kellett volna sorolnia a vásárolt alkatrészeket, illetve csatolni a számlákhoz a pénztárgépi blokkot…stb.

-Ezért kérem a felülvizsgálati kérelmet, mert a Csongrád megyei NAV visszaélt a helyzetéből fakadó előnyökkel!! Nem is vizsgálta, hisz nem tudja felmutatni a jegyzőkönyveket…

A Csongrád Megyei NAV vezérkara méltatlan a közigazgatásban való munkára.

-Kérdezem, mikor utalják vissza a 3000Ft –ot, illetve mikor kezdődik a szabálysértési vizsgálat Makó és bandája ellen!

A Sándorfalvi autószerelő mikor vette az első nyugtatömbjét, illetve a számlatömbjét s mikor használta először a pénztárgépét. Ezt az embert folyamatosan ellenőrizni kellene…!

Figyelmébe ajánlom a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál NAV rovatát, ott megtalálja a részletes igényemet a Sándorfalvi autószerelővel szemben.

 

-A Csongrád Megyei NAV szintén nem vizsgálta – belső információnk- lassan hetedig hónapja a Sándorfalvi „hegesztő” 6 milliós bevétele – munkabér- után – 4,5 éves  munkadíj- nem fizetett adót sem járulékokat! Az elvégzett munkáról számlát nem adott, – mivel segédmunkás- illetve nem volt bejelentve a munkáltatójánál, így az sem fizetett adót, sem járulékokat…stb.

A NAV „vizsgálója” tőlem kért jogszabályokat. Segítettem. 1,5 oldalnyi jogszabályt küldtem át e-mailben.

-A vizsgáló asszony a mai napig nem tájékoztatott, nem közölte, hogy meghosszabbította, vagy lezárta a „vizsgálatot”.

Tisztelt H- államtitkár asszony!

Kedves Szelecki Zsuzsanna Judit

Levelének 2. oldalának 2. bekezdése nonszensz. Ez a hozzáállása a bejelentő lealázása, illetve az alkalmatlan dr. Makó András igazgató s bűnbandája – akik kötelezni akarnak a mai napig is, hogy a sajtószóvivőtől kérjek bocsánatot- védelmét szolgálja.

Amíg ezeket az unpraktikus vezetők lesznek, addig rettegjetek választópolgárok.

Önöket meg kellene fosztani az adótitokra való hivatkozástól!

Levelének 3. bekezdésének belső szövegvilága megmutatta, nem tehet semmit, hisz, akkor a mundér becsülete sérülne. Inkább lealáz egy tényfeltáró újságírót a beosztásával!

Inkább elengedi, a több milliós adócsalás tényét csak ne kelljen büntetni, valamint  szabálysértési eljárást kezdeményezni a Csongrád Megyei NAV vezetői ellen! Ők a közélet szégyenei, szubjektív véleményem!!!

– Kérdezem; mi ér többet, az állampolgár becsülete, a kormányprogram védelme, a silány vezetők, az adócsalók védelme a kormányprogrammal szemben!

– Ki okozhat nagyobb károkat a kormány gazdaságpolitikájának és hitelességének!

– Kinek az érdeke akadályozni az állami büdzsé 100 milliós bevételét!

– Kinek érdeke a kormányunk gazdaságpolitikájának kisiklatása!

– Kinek érdeke az adócsalók belső védelme

A levelét nem tudom elfogadni, mert nem üti meg azt a szintet, amit meglehetne érteni, hogy miért az adócsalókat, szabálysértő vezetőket védi meg a beosztásával!

Tisztelettel kérem a belső tételes felülvizsgálati kérelmet s a tárgyilagos, objektív habitust.

Ha az állampolgárok elfordulnak a kormánytól, akkor lesz gigantikus csend!

 

Oláh István László

főszerkesztő

Leave a Reply 231 megnézve, 2 alkalommal mai nap |