< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Rendőrségi bohózat, avagy a tehetetlenség mámora!

| Mobile | RSS

Rendőrségi bohózat, avagy a tehetetlenség mámora!

 

Rendőrségi bohózat, avagy a tehetetlenség mámora!

Meglepődtem. Talán egy kicsit a gyertya lángja meglobbant az első olvasást követően. Hála Istennek a szentlélek megnyugtatott. Volt két ismeretlen telefonhívásom. Nem veszem fel a rejtett számon keresőket. Miért? Vállalja fel önmagát, se ne vegyen fel álarcot – Belfegor-, a jellemtelen személy.

2018 06 21 –án kaptam kettő levelet a Kisteleki Rendőrségtől. „Döbbenet”.

Idézések voltak. Tanúként rendeltek be. Az egyik 9 órára, míg a másik 10 órára. Ez nem semmi! Azt hittem tévedés történt.

Most jött a bohózat fénye, ami alig pislákolt.

Felhívtam a Kisteleki kapitányságot! A kínszenvedésem 10 órától 11 óra 17 percig tartott!!

A telefonközpontos kapcsolta az idézés aláíróját: Huszka Norbert r. ftörm irodáját. Kiderült, hogy Huszka Norbert r. ftörm járőr!

Nem vette fel. Kísérletet tettem még egyszer. A központ kapcsolta. Megint nem vették fel. Harmadszorra is felkerestem a Kisteleki kapitányságot. A telefonközpontosnak – férfi- közöltem, hogy ha nem tartózkodik a helyén az előadó, akkor keresse meg… Nem találta! Több személyt keresett, ám senki nem volt a helyén! Ez ám a fegyelem.

Ezt követően felhívtam a Csongrád Megyei Rendőr Főkapitányság ügyeletét. Az ügyeletes asszony segítőkész magatartást tanúsított. Közöltem, miben kérek segítséget – a Kisteleki kalandomat a Juraszi parkban- !

Javasolta a Segédhivatalt. Ott nem tudtak mit kezdeni velem s a kérésemmel.

Majd kapcsolták a Bűnügyi Osztályt, ahol senki nem vette fel a telefont. Visszahívtam a megyei ügyeletest és közöltem: – senki nem vette fel a telefont.

Ez felért egy bohózati színdarabbal, a Vidám színpadon. Az a különbség, én nem tapsoltam meg a „színészeket”.

Azt ajánlotta kapcsolja. Dr. Piros Attila dandártábornok, főkapitány irodáját, ott segítenek nekem.

A titkárnő megnyerően fogadott. Részletesen előadtam a problémámat illetve a kálváriámat. Megértette a dilemmámat és kijelentette, átadja a főkapitány Úrnak a kérésemet. Köszönöm! Szeretném tudni állampolgári jogon, milyen ügyben hallgatnak meg tanukén. Mért kell vinni bizonyítékokat tanúként.(?) a telefon megnémult.

Előzmény

A Kisteleki kapitány Szabó Zsolt alezredes azzal indokolta a kizárását velem szemben, 2018 márciusban

Idézem:

„az ügy elfogulatlan megítélése nem várható el állományától és az elfogultság látszatát kerülve kérem más nyomozó hatóság kijelölését”

Na, már most…

Ez a kijelentése levélben leírva egyszerűen diszkrimináció, megalázott, mint állampolgárt, mint családapát, mint tényfeltáró újságírót, s belegázolt az emberi méltóságomba.

Kapitány Úr!

Nem gondolja, hogy Önnek e- kijelentése után távoznia kellene a rendőrség állományából. Szubjektív állampolgári véleményem: – ön alkalmatlan a rendőri pályára! Ezzel a kinyilatkoztatásával megalázta a munkahelyét s annak felső-vezetőit is! Az állományára hivatkozott, akik ugyanúgy utálnak, talán meg tudnának fojtani egy kannál vízben… Világosítson fel az utálat s az ellenszenv miértje! Ilyen morállal hogyan lehet tisztességes vizsgálatot lefolytatni…

Nem ön lenne az első kisteleki kapitány, – 20 év alatt – akit leszerelnek, mert sértegette az állampolgárt, belegázolt a becsületébe, s mindenáron el akartak taposni, megsemmisíteni. Ez a mai napig nem megy! Ergo: továbbra is erőlködnek! Talán baráti parancs miatt –gesztusként- utál

Tudja, az Isten fogja a kezemet, mert Ő tisztában van azzal, hogy én tisztességes szókimondó ember vagyok, aki a nép érdekét s a kormányunk érdekeit szolgálom! Azt látom, érzem, ön visszaél a politikai hatalmával a beosztásával s generálja a tüzet, hogy ne aludjon ki a láng ellenem. Remélem, előbb-utóbb elfogy a levegő…

Szabó Zsolt kapitány Úr

Mint tisztességes állampolgár, törvénytisztelőként megjelenek 2018 06 25 én kilenc órára, majd ezt követően 10 órára is.

Bizonyítékot nem tudok vinni, hisz nem tudom, miben hallgatnak meg (!); nem tudok felkészülni semmire és a járőr kérdéseire, – aki vizsgálóként jelenik meg – mivel nem közölték miben AKARNAK meg- kihallgatni. Vagy talán ez csapda,(?)

Valószínűleg a bosszú égette mámor áll a meghívásom mögött, amit titok rejt…

 

2018-06-23

Oláh István László tisztességes magyar állampolgár

Leave a Reply 125 megnézve, 1 alkalommal mai nap |