< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Szegedi komment…Rendőrségi bohózat, avagy a tehetetlenség mámora!

| Mobile | RSS

Szegedi komment…Rendőrségi bohózat, avagy a tehetetlenség mámora!

Szegedi komment…Rendőrségi bohózat, avagy a tehetetlenség mámora!

Tisztelt Főszerkesztő úr, barátom/

 

Nagyon egyet értek az Ön cikkeinek tartalmával. Végre valaki lemeri írni s nyilvánossá teszi a véleményét, mind társadalmi, mind politikai, közéleti, illetve a Csongrád Megyei RFK –ól, a NAV – ól, kormányhivatalról, baksi „faluvezető” visszaéléseiről Többen nem értjük, hogy Ön miért hagyta el szülővárosát, hisz önnek itt a városáért kellene küzdenie. Jöjjön vissza Szegedre. Az egyik legjobb tényfeltáró újságírók közé tartozik országosan.

Emlékszik, a kormányhivatal földszintjén találkoztunk. Több évet, éveket dolgoztunk többen is a rendőrség állományában. Az előző főkapitány lezüllesztette a rendőrséget, azért alakulhatott ki, hogy egyes kisvárosi kapitányokból Csák Máték lehettek. Kistelek RK„büntető” alakulat volt. Aki(k) nem tetszett(ek) a főkapitánynak, illetve szakmailag a földszinten voltak,kihelyezték Kistelekre, s végül érdemei elismerése mellett leszerelték, vagy nyugdíjba küldték.

Ön ezt tudja, hisz a családjában több rendőr is volt – Évike a neje- a CSMRFK Hivatalvezetőjeként ment nyugdíjba és maga is a Szegedi Dózsa Ökölvívó csapatának prominens tagja volt. Emlékszem, dr. Vincze Zoltán ezredes Úr folyamatosan kiemelte a labdarúgókat, valamint az ökölvívó szakosztályt, az ön neve, sport sikeri, tanulmányai folyamatosan szóbeszéddé vált az RFK- án. Ön nemcsak Szeged örökös bajnoka, hanem a válogatott egyik reménysége lehetett Filó Jánossal közösen.

Megalázó a Kisteleki RK parancsnoka, s az állomány magatartása – elfogult- önnel s a családjával szemben. Mi, a többség tudjuk, hogy egy folyamatos koncepciós „eljárás” folyik ön ellen, amiben részt vesz a NAV vezetősége és a kormányhivatal vezetője is. Nem tudnak magával mit kezdeni. Szinte az őrületbe kergeti ezeket az anarchistákat. Na, látja ez a félelem bére, hogy használjam a gondolatának egyik csillagát.

A baksiak mindig ilyenek voltak, hátulról s sötétben nyírták egymást. Egy kevés ideig dolgoztam (unk) Kistelek RK.  Tehát van rálátásunk.

Nagyon bízunk a jelenlegi Főkapitány és annak kialakulóban lévő csapatában

Akik magát többször is feljelentik, szinte üldözik, diszkriminálják – három személy Baksról- s egymást hamis-tanúzással támogatják, azoknak jövő héten befellegzik.

Éljen az állampolgári jogaival, az alkotmányos alapjogaival, a szólásszabadság jogaival, s annak törvényeivel.

 Akik meg visszaélt(n)ek az egészségügyi adataival, ami minősített adat és felhasználják önös érdekükért ügyvéd által a bíróságnál, hivataloknál. Ezek az adatok nem nyilvánosak.

Egyszer minden a végéhez ér.

Azt tűnt fel , ha te teszed a közérdekű bejelentéseket, akkor Kistelek RK  parancsnoka és az állomány  elfogult, ám ha ellened teszik a feljelentést hamis tanukkal megerősítve, akkor nem elfogultak. Ezt lovagold meg barátunk

Egy régi rendőri szlogennel búcsúzom tőled

“Jobb egyenes bal horog nézd a kapitányt, hogy forog…”

Bízzál benne ezek az emberek már jövőre kiszáradnak, mint a kolbász.

Remélem rájöttél, ki lehetek(- ünk)

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |