< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Elképesztő dolgot állít börtönben ülő öccse Molnár Csilláról. Biztos benne, hogy nem halt meg

| Mobile | RSS

Elképesztő dolgot állít börtönben ülő öccse Molnár Csilláról. Biztos benne, hogy nem halt meg

2018. június 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Elképesztő dolgot állít börtönben ülő öccse Molnár Csilláról. Biztos benne, hogy nem halt meg

137410_2

Nem Molnár Csilla testvére az első, aki azt állítja, hogy az egykori szépségkirálynő él. 47 éves lenne most.

18 éves volt, nem tudta feldolgozni a rá nehezedő nyomást, ezért eldobta életét – így emlékszünk arra, amikor a gyönyörű fiatal fonyódi gimnazista, Molnár Csilla halálhíre eljutott hozzánk. Természetesen – ahogyan az a megdöbbentő események után lenni szokott – hitetlenkedni kezdenek az emberek, és merészebbnél-merészebb verziók kapnak szárnyra a tragédiáról. Mint ahogy most is.

Csilla öccse jelenleg a sopronkőhidai börtönben van emberölés miatt. Azt állítja, nem testvére van eltemetve Kaposvárott. Szerinte valakinek érdekében állt, hogy elhitesse a nyilvánossággal, hogy Csilla halott. A Story úgy tudja a már elhunyt pinvehelyi polgármester, dr. Tóth László olyan aktákat őrzött, amelyek azt bizonyítják, hogy Molnár Csilla Parauayban lakik, és az elhárítás ügynöke. Ő úgy vélte, már a lány mehkoronázása is titkosszolgálati utasításra történt. Megkeresték a férfi özvegyét, aki annyit mondott, azokat a papírokat már rég kidobta a szemétbe.

forrás:blikk /ruzs

 

Leave a Reply 333 megnézve, 1 alkalommal mai nap |